Browse By

U2 Red Zone – još malo mjesta za ultimativni koncertni doživljaj

Nakon spektakularnog početka turneje u Barceloni, na stadionu Camp Nou, gdje je 93 000 posjetitelja prisustvovalo koncertu koji je u svakom pogledu pomaknuo granice mogućeg, producenti Live Nationa odlučili su da u sektor RED ZONE za zagrebačke koncerte mogu smjestiti još nekoliko istinskih obožavatelja.
Na oduševljenje svih fanova koji nisu uspjeli doći do svojih ulaznica za RED ZONE sektor, producenti Live Nationa uvidjeli su da, nakon savršeno realiziranog koncerta u Barceloni, umjesto 600 mogu primiti 750 fanova pa su odlučili pustiti u  prodaju još 150 ulaznica za to ‘vruće’ mjesto na koncertu.
RED ZONE sektor je smješten unutar cijele konstrukcije nazvane ‘The Claw’ (pandža) i odvojen od ostatka publike kako bi samo nekolicini osigurao nevjerojatno  koncertno iskustvo. Vlasnici ovih povlaštenih ulaznica, koje su najbliže pozornici, ne moraju čekati u redu kako bi ušli na stadion – oni imaju poseban ulaz na Maksimirskom stadionu kako bi se udobno smjestili ispod pozornice  koja je vrhunac dizajna I tehnologije, te koncertne produkcije.
Prodaja tih dodatnih ulaznica, čija je cijena i dalje 2000 kuna, krenuti  će u prodaju u petak, 3.srpnja u svim poslovnicama sistema Ticketpro te putem interneta na  www.ticketpro.hr. Ulaznica za oba koncerta u Zagrebu 9. I 10. kolovoza još uvijek ima u službenoj prodaji i to po cijeni od 500 kuna za travnjak, 750 za tribinu istok/zapad/jug gore,  1000 za tribinu istok/zapad dolje i 2000 za VIP ložu.
Dodatne informacije o koncertu potražite na www.lupapromotion.hr.