Browse By

U2: duhovno putovanje – od subote u prodaji!

Na svim prodajnim mjestima Tiska u prodaju je krenula knjiga Stevea Stockmana, U2: duhovno putovanje, prigodom dolaska ovog najvećeg rock benda na svijetu u Zagreb 9. i 10. kolovoza 2009.
Od njihovih početaka u molitvenoj zajednici Shalom u Dublinu do izlaska na scenu u ulozi najvećeg rock benda, knjiga „U2: duhovno putovanje“ opisuje stvarne borbe i pobjede vjere članova benda. Kako je Bono doživio promjenu od boga rocka do ključnog ambasadora na svjetskim pozornicama? Zašto ih Crkva, koja ih je ne jednom odbacivala, sad svojata? Jesu li irski dečki, nakon više od dvadeset godina svjetskog uspjeha, pronašli ono što su tražili?
duhovnoputovanje
Pridružite se autoru Steveu Stockmanu u putovanju kroz više od dvadeset godina intervjua, analiza i uvida u potrazi za odgovorima na ova pitanja. U2, a posebno njihov frontmen Bono poznat je i po svom humanitarnom radu s organizacijama poput Amnesty International, DATA, Live Aid i mnoge druge.
Ova je knjiga duhovni vodič kroz albume U2-a koja ukazuje na pravo značenje njihovih pjesama i izvedbi. Knjiga je također istraživanje prijepora i nesporazuma oko duboko ukorijenjenih religioznih tema u stihovima i glazbi benda, i iskrenosti pjevača Bona koji navodi u knjizi: «Sve što imam je crvena gitara, tri akorda i istinu.»
O ovim i mnogim drugim događajima koji su utjecali na U2 možete pročitati u ovoj knjizi na 280 stranica za samo 49 kn. Kao poseban poklon čitateljima, dodatak: BIOGRAFIJA U2-a.