Browse By

U subotu jubilarni 10ti Tranceport!

TrancePort vol. 10 meets Serbia Wonderland
17. 05. 2014.
Kino Klub, Jadran film, Zagreb
Upad: 20 kn do ponoći / 30 kn nakon
———————————————–
Lineup:
Erik Iker – Ikerya Project [Abora]
Steven Maar [Jill]
Moonsouls [Infrasonic]
Sunlab [Unearthed]
Damien [TrancePort] (Special Trance Classics Live Video Mix)
—————————————————————————–
Početkom svibnja postanite dio muzičke proslave i druženja na 10. i jubilarnom TrancePort partiju.
U subotu, 17.svibnja, budite dio posebnog programa i druženja kojeg smo vam s ponosom pripremili povodom obilježavanja 10., jubilarnog TrancePort eventa u suradnji sa ekipom iz Serbia Wonderlanda, što ovaj event ujedno čini i Official Warmup partijem za nadolazeći Serbia Wonderland Festival koji se održava 20. i 21. lipnja 2014. godine u Beogradu.
Pošto se radi o jubilarcu, pripremili smo vam nešto šareniji line-up, u vidu gostovanja perspektivnog mladog muzičara iz Srbije, Erika Ikera-Ikerya Project, te našeg kolegu i producenta iz Siska, Stevena Maara koji će svojim muzičkim vizijama dodatno doprinjeti proslavi naše prve u nizu obljetnica na koju smo veoma ponosni. Stoga vjerujemo da se vidimo u što većem broju u još jednoj od nezaboravnih muzičkih avantura i druženja tokom cijele većeri, sa šarolikim Trance “menijem” koji će zadovoljiti svačije apetite.
—————————————————————————–
Erik Iker – Ikerya Project [Abora]
Mladi i perspektivni DJ, producent i remixer iz Srbije koji pretežno koketira sa uplifting trance zvukovima podržanim od strane mnogih stranih etabliranih imena poput Aly & Fila, Sean Tyas, John O’Callaghan i mnogih drugih… Sa materijalima izdanim od strane izdavača kao što su Abora, Armada, Silent Shore, Trance All Stars, Erik je svakako jedno od imena na koje svakako treba obratiti pažnju u budućnosti. Potpisavši ugovor sa Abora koji postaje njegov glavni izdavač te sa “Jungle Events Agencijom” kojom od ove godine Erik Iker otvara vrata mnogih Trance eventa u Srbiji, ali i u regiji i šire.
Steven Maar [Jill]
Još jedan u nizu Hrvatskih producenata u usponu koji svoju karijeru gradi specifičnim muzičkim izričajem te koketiranjem ponajviše sa progressive muzičkim izričajem. Inače punim imenom Stjepko Marenić koji je svoje prvo izdanje imao sa 17 godina, remix za danas popularnog DJ Eco-a. Unazad dvije godine izlazi niz pjesma specifičnog karaktera koje u sebi objedinjuju trance, progressive house i elemente electro housa. Pjesma “No Way Back” je prva koja je otišla korak dalje te je bila puštena na Ultra Europe festivalu u Splitu. U svom katalogu, među zadnjim izdanjima ima remix “Rave Bitches” na Columbia UK te najnovije izadnje “Far Away From You” na Vendace gdje je bila proglašena top trakom TDSR radio emisije Paul Vinitskija. Izdanja poput “I’m Not Here To Talk” i “Footprints On The Moon” su bila podržana od velikih imena scene kao npr. Gareth Emery i Above & Beyond, stoga svakako obratite na pažnju na ovog talentiranog momka iz Siska.
Moonsouls [Infrasonic]
Za ovog momka ne treba trošiti previše riječi. Kao ekskluzivan artist i dio Infrasonic tima, Bojan Njegomir aka Moonsouls uzdiže se u sami vrh internacionalne Trance scene. Sa izdanjima, remixevima i collabima podržanim od strane igrača sa samog vrha scene poput Armin van Buurena, Aly & Fila, Solarstonea i mnogih drugih, Moonsouls alias postaje sinonim za istinski i kvalitetni Trance produkt.
Damien [TrancePort]
Momak koji je tokom svoje poduže DJ karijere bio rezident mnogih većih klubova u Zagrebu te gost u mnogim gradovima širom Hrvatske, a i van granica, pokazavši svoje vještine i iznimnu ljubav prema muzici općenito, posebice prema Trance izričaju. Jedan je od rijetkih muzičara na Hrvatskim prostorima koji koketira sa Live Video mixanjem što je jedan od noviteta s kojim Damien obogaćuje klupski život i scenu. Kao idejni začetnik TrancePort projekta, sa kolegom Mišom Šeganom aka Sunlabom pokreće jedan od najzapaženijih i najaktualnijih Trance evenata koji broji sad već poveću listu simpatizera i ljubitelja Trance & Progressive zvukova.
Sunlab [Unearthed]
Mišo Šegan, poznat široj masi kao Sunlab je jedan od začetnika TrancePort projekta uz kolegu Damiena. Kao velikog poklonika Trance zvukova, Mišini prvi doticaji s ovim žanrom kreću još od malih nogu. Bivši član Moonsouls projekta ovaj mladi producent iza sebe ima niz uspješnih izdanja na poznatim etiketama kao što su Bonzai, Unearthed, Blue Soho te također supporte od imena kao što su Aly & Fila, Solarstone itd.. Nakon duže produkcijske pauze Mišo se uz pomoć kolege Bojana aka Moonsouls vraća u produkcijske vode te možete očekivati svašta od ovog mladog talenta!
—————————————————————————–
Vidimo se 17. 05. 2014!!

KINO KLUB Jadran Film | Oporovečka 12 | Zagreb
https://www.facebook.com/KinoKlubJadranFilm
https://twitter.com/KinoKlub_JFilm
#KinoKlubJadranFilm
Official Serbia Wonderland Festival Page
https://www.facebook.com/serbiawonderlandfestival