Browse By

U Sirupu objava sudionika ovogodišnje Hartere


RIJEKA – Dugo očekivana objava sudionika šestog izdanja glazbenog festivala Hartera, koji se od 10. do 12. lipnja održava u nekadašnjoj riječkoj Tvornici papira, dogodit će se u petak navečer u zagrebačkom klubu Sirup. Sudionici klupske večeri u Sirupu tako će biti upoznati s gotovo cjelokupnom festivalskim line-upom, ali i brojnim i raznovrsnim popratnim manifestacijama koje će pratiti ovogodišnju Harteru, poput šašavih performansa i edukativnih radionica.
Ujedno, u Sirupu će biti najavljena i jedna nova zanimljiva suradnja – Tuborg green beat, Hartera festival i Sirup klub objavit će svoje partnerstvo za bolju zabavu. Očito vrlo informativan večernji program u Sirupu začinit će glazba dvojice zanimljivih DJ-a i producenata iz Amerike, Ryana Crossona i Billa Patricka.
Nesvakidašnja objava line-upa u duhu je Harterine posebnosti koja je prepoznata među publikom i stručnim publikacijama koje su riječki festival proglasile najboljim hrvatskim festivalom i jednim od 10 najboljih malih festivala u Europi.
(Izvor: Novi List, novilist.hr)