Browse By

U Shamballi večeras gostuje jedan od najpopularnijih DJ-eva na svijetu – Fedde Le Grand

https://www.brija.com/wp-content/uploads/2011/10/feddelegrand1.jpg
U Shamballi večeras gostuje jedan od najpopularnijih i najuspješnijih glazbenih producenta i DJ-a na svijetu – FEDDE LE GRAND. Fedde le Grand, nizozemski je DJ i producent, tvorac brojnih planetarno popularnih hitova poput „Put Your Hands Up 4 Detroit“, „Let Me Think About It“, „The Creeps“, „Let Me Be Real“, „Runnin’“, „So Much Love“, “Metrum“ i mnogih drugih, kao i po stalnoj suradnji s prijateljem i kolegom Funkermanom iz koje se suradnje stvorio i popularan hit „Speed Up“.
Funkermana ćete također ove godine imati prilike uživo poslušati u Shamballi a dotad, ove Vas subote očekuje noć u Shamballi uz vrhunsku klupsku glazbu i atmosferu po kojoj je Shamballa postala prepoznatljiva i dotakla sam vrh clubbingla u regiji!

FEDDE LE GRAND live
Shamballa club Zagreb // petak 07.10.2011.
100kn u pretprodaji i 150kn na dan koncerta

Osim po svojoj izvrsnoj glazbi i uvijek odličnim DJ-setovima Fedde je več neko vreme poznat i kao lice humanitarne akcije Dance4Life, koja je usmjerena u razbijanje diskriminacije i širenje informacija o prevenciji od virusa HIV i SIDE: “Dance4Life je priča o plesu i muziki, koje ta projekt upotrebljava kao medij za širenje poruke i aktivaciju mladih ljudi u borbi protiv širenja te smrtonosne bolesti.
Svaka takva akcija treba imati ambasadore, da bi se njezina poruka mogla dobro širiti, pa mi je drago, da su i mi povjerili tu ulogu.” Fedde će tako biti i medju odabranim didžejevima, koji će u sklopu ovogodišnjeg Amsterdam Dance Eventa (19-22/10) nastupiti na dodjeli proglašenju pobednika i dodjeli nagrada ovogodišne ankete DJ Mag Top 100 DJs, a svi prihodi od prodaje ulaznica, če biti donirani organizaciji Dance4Life. Ako i vi želite, da postanete dio te priče, pozivamo vas, da zaplešete s Feddeom ovog petka u Shamballi, a akciji Dance4Life možete se pridružiti na www.dance4life.com ili na facebooku.
Uz fenomenalnog Fedde le Granda, za DJ pultom će nastupiti i sjajni Shamballini resident DJ-i Joe 2 Shine i Marc Bucca, a atmosferu će dodatno zagrijati i sexy plesačice svojim vatrenim nastupom pod svjetlima Shamballinog vrhunskog light sustava.
Cijena ulaznice iznosi 100kn u pretprodaji i 150kn na dan koncerta. Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima eventima ili na www.eventim.hr te u samom klubu Shamballa.