Browse By

U Boogaloo ekskluzivna prodaja novog albuma Ramba Amadeusa

Predstojeći koncert Ramba Amadeusa u zagrebačkom klubu Boogaloo u petak, 28.10. za fanove Ramba Amadeusa krije dodatno iznenađenje – upravo će ovim velikim zagrebačkim koncertom Rambo promovirati svoj novi live album „Rambo Amadeus & Mutant Dance Sextet u Domu sindikata“ koji će se u ekskluzivnoj pretprodaji po prvi puta u Hrvatskoj moći kupiti u sklopu predstojećeg koncerta! Album koji donosi osam novih pjesama Ramba Amadeusa, bit će objavljen neposredno prije koncerta u nakladi Menarta i pušten u pretprodaju u Boogaloou gdje će se moći nabaviti po posebnoj cijeni, a organizator koncerta upriličit će i druženje s Rambom i njegovim bendom Mutant Dance Sextet, kao što i doliči promociji ovog originalnog i iščekivanog diskografskog izdanja Svjetskog Mega Cara!

Na  pitanje zašto je novi album live izdanje, a ne studijski, vječni alternativac Rambo Amadeus pojašnjava: „Završio sam novi materijal, s novim pjesmama, odsvirao ga premijerno s bendom u Domu sindikata i snimak je bio toliko dobar da je bilo potpuno nepotrebno svirati ga opet u studiju. Uostalom, ako Berlinska filharmonija snima koncertne albume, koji su cjenjeniji od studijskih, zašto bi se jedan bend koji odlično zvuči uživo morao kriti  iza studijske produkcije!“
Na albumu koji je inače snimljen live na koncertu u beogradskom Domu sindikata smjestilo se 15 pjesama – uz nove Rambove uratke, tu su i stari, re-aranžirani hitovi poput pjesama „Urbano“, „Demode“, „Operater“ i druge, a ako želite prije početka redovne prodaje ugrabiti svoj primjerak Rambovog novog livea, ili kako on to sam kaže albuma  „na živo“,  požurite po svoje ulaznice za koncert  28.10. u klubu Boogaloo!
Ulaznice se u pretprodaji do 17.10. mogu nabaviti po cijeni od 70 kuna (nakon toga će cijena ulaznica iznositi 80 kuna), na sljedećim prodajnim mjestima u Zagrebu:
Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7,
Boogaloo klub, Vukovarska 68,
Dirty Old Shop, Tratinska 22,
Knjižara Rockmark, Berislavićeva 13,
Caffe Duh, Vlaška 68.