Browse By

Tuborgov ljetni clubbing nudi vrhunsku zabavu diljem Jadrana

Tijekom Tuborgovog ljetnog clubbinga u najpopularnijim klubovima na jadranskoj obali svirat će neka od najboljih svjetskih  DJ imena,  a vrhunac ovogodišnjeg ljeta  će biti Tuborg Green Beat koji će se od 12. do 15. kolovoza održati u klubu Papaya, na najpopularnijoj jadranskoj plaži Zrće.
Tuborg je diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, kao organizacijski partner ili organizator prisutan na raznim glazbenim događanjima, a clubbing  je idealna dopuna ljetnih open air festivala. Budući da jadranska obala tijekom ljeta postane dom za mnoštvo mladih ljudi željnih dobre zabava, Tuborg  je i ove godine  za njih organizirao clubbing  u najboljim hrvatskim klubovima.
Tijekom Tuborgovog ljetnog clubbinga svirat će neka od najboljih svjetskih  DJ imena, a raspored zabave je sljedeći:
papaya_velika
PAPAYA (plaža Zrće, Novalja)
30.07. – ARMIN VAN BUUREN
05.08. – TIESTO
AURORA (Primošten)
31.07. – ROGER SANCHEZ
06.08. – DAVID MORALES
13.08. – STEAVE ANGELO & SEBASTIAN INGROSSO (SWEDISH HOUSE MAFIA)
MONVI (Rovinj)
24.07. – CARL COX
25.07. – ALEXANDER KOWALSKI
08.08. – JOHN DIGWEED
byblos porec
BYBLOS (Poreč)
24.07. – DAVID MORALES
31.07. – ERICK MORILLO
07.08. – DAVID GUETTA
21.08. – PAUL OAKENFOLD
Clubbing vrhunac ovogodišnjeg ljeta sigurno će biti Tuborg Green Beat koji će se od 12. do 15. kolovoza održati u klubu Papaya, na najpopularnijoj jadranskoj plaži Zrće.
Prošlogodišnji Tuborg Green Beat okupio je mlade željne odlične zabave iz cijelog svijeta, a festival su krasila najveća imena svjetske glazbene scene. Na Tuborg Green Beatu  prošle godine u vrućoj klupskoj atmosferi plesalo se s dobitnikom Grammyja, šveđaninom Eric Prydzom, a posjetiteljice je zavodio talijanski superstar Joe T. Vanelli. Unatoč jakoj buri tijekom dva posljednja festivalska dana atmosferu su do usijanja doveli britanski producenti i DJ-i Chris Lake i Seamus Haji.
Naravno, ovogodišnji festivalski line up sastavljen je od trenutno najcjenjenijih DJ atrakcija, a to su Swedish House Mafia, Eric Prydz, Dirty South i Mark Knight te Pete Tong.