Browse By

Tuborg dovodi Višestruki Eargazam u Rijeku

U Rijeci će se 18. lipnja održati Višestruki Eargazam uz Tuborg i odlične nastupe Jinxa, Leta3 i Quasarra. Nakon nezaboravnog glazbenog užitka u Zagrebu, tvornica Hartera emitirat će eargazmičku energiju.
Nakon Zagreba, kada je žestokom svirkom domaćih glazbenih snaga oslobođena pojačana doza pozitivne vibracije, Višestruki Tuborg Eargazam seli se u Rijeku. Naime, Tuborg će u subotu 18. lipnja u Rijeci organizirati Tuborgovu koncertnu noć koja će u Harteri otpustiti neograničene količine eargazmične zabave uz Jinxe, Let3 i Quasarr.

Pred domaćom publikom Letu3 i Quasarru zasigurno neće biti problem dovesti publiku do ekstaze, a Jinxima će to biti prvi nastup u Rijeci na kojem će predstaviti svoj hit album Diksilend. Sve u svemu na Višestrukom Eargazmu nitko neće ostati ravnodušan, jer odlični nastupi i zabava koju će Tuborg dodati u provod garantiraju iskustvo od kojeg će zatitrati sva osjetila.
Rijeka će biti druga po redu koja se upušta u grupni Eargazam, a niti nakon nje, Tuborg ne staje sa isporučivanjem valova snažnog zadovoljstva. Naime, nakon Rijeke vibracije će se kreću i prema drugim gradovima, tako će se 24. srpnja napaliti Split, a najesen Osijek.
Ulaznice za riječki Tuborg Eargazam su u prodaji po cijeni od 20,00 kuna, a mogu se kupiti u Dallas music shopu u Rijeci te na ulazu u Harteru na dan koncerta.