Browse By

Tradicija zove na Tuškanac – Noć vještica u klubu Hollywood!

Tradicionalno najstrašnija šuma Tuškanac i ovog će petka, 31. listopada 2014. od 23 sata utjeloviti najstrašniji Halloween party u Zagrebu. Adresa “Tuškanac 1” već je preko 11 godina mjesto najpopularnijeg Halloween partyja u gradu, koji se održavao u legendarnom Hemingway baru
Novi klub na istoj adresi imena “Hollywood Vanity club” unio je velik dašak svježine u noćni život srca Zagreba, a jeza prestrašne tuškanske šume nalaže da će i dalje najpopularniji Halloween party u gradu ostati na Tuškancu. Tako HOLLYWOOD Vanity club s ponosom najavljuje nezaboravan tulum povodom Noći vještica inspiriran tematikom horor parodija “Scary movie”.
Uz jedinstvenu i kreativnu klubsku scenografiju upotpunjenu vrhunskom kostimografijom, čuvajte se strašnih scena koje možete doživjeti u svakom kutku kluba Hollywood. Zavodljivo simpatične vještice, maskirane ubojice s plaštom, krvožedni zombiji, te pobuđeni duhovi mogu biti bilo gdje!
Vi se ne zaboravite maskirati, a mi ćemo tri najorginalnija izdanja vrijedno nagraditi! Za zastrašujući muzički ambijent do ranih jutarnjih sati će se pobrinuti naši također kostimirani resident DJ-i (Joe 2 Shine, Dexter, Don Tom). Pridružite nam se u petak 31.10. na Tuškancu i tulumarit ćemo dok jaganjci ne utihnu!