Browse By

Tom Novy večeras u Haciendi

Poznati njemački DJ Tom Novy, pravim imenom Thomas Reichold nastupiti će večeras 22. srpnja u vodičkoj Haciendi u sklopu Hacienda Music Festivala.
Njegova osobitost je, kako se često ponavlja, privlačiti publiku na osobit način. Stoga i zaslužuje kompliment koji ga opisuje kao jednog od najdarovitijih umjetnika na glazbenoj sceni. Tom Novy nastupa u najboljim klubovima, uspješan je na glazbenim ljestvicama, on je DJ, radijski voditelj, mnogo je još toga što krasi Toma.
Rodio se 10. ožujka 1970. u Njemačkoj. Njegova prva pjesma „I rock you“, objavljena 1995. godine, izravno je ušla u «Top 10» njemačkih glazbenih ljestvica. Naredne godine stvorio je međunarodnu reputaciju svojim singlom „Superstar“ popevši se na 15. mjesto njemačke ljestvice «Media-Control» i ujedno zauzeo visoka mjesta u drugih 18 zemalja.
tom_novya
Njegov izvrstan glazbeni ukus poštuju mnoge grupe i glazbenici. Do sad Tom je remiksao i producirao za «10CC», «Backstreet Boyse», Erica Morilla, Jimmyja Sommervillea, Snap, Ludacrisa, Mousse T.-a, Moonbotica, Sonique, Joachima Deutschlanda. Gostovao je u nekoliko televizijskih emisija, između ostalih u „Dance Floor Charts“, „Streetlife“, „Nightlife“ i „Battle of DJs“ kao i u „Mac Chart-Show“ (2004.g.) na programu Pro 7. Jedan od njegovih zadnjih remiksa bio je „Sexy back“ Justina Timberlakea – „Tom Novy Ibiza Dub“ – Mix.