Browse By

Tiesto – I Will Be Here

Tiesto_And_Sneaky_Sound_System-I_Will_Be_Here-Promo-2009
Nizozemski superstar DJ Tiesto u suradnji sa australskim bendom Sneaky Sound System predstavlja singl “I Will Be Here” sa novog albuma Kaleidoscope koji donosi nešto drugačiji zvuk od onoga na kojega su navikli slušati njegovi ljubitelji. Iako, odmak od standardnog trance zvuka prisutan je već duže vrijeme – potvrditi će svi njegovi obožavatelji. ‘I Will Be Here’ tako na izvrstan način opisuje novi zvuk Nizozemca, svojevrsnu kombinaciju progressive house, trance i electro žanrova. VIDEO!

‘I Will Be Here’

Radi se zapravo o prvom singlu koji je skinut sa spomenutog albuma, a službeni video predstavljen je prije svega nekoliko dana. Potpisuje ga poznati japanski režiser Muto koji ima više od 20 godina iskustva, a dosad je radio uspješno primjerice za Pepsi, Hondi i Sony. VIDEO!

Tiesto & Sneaky Sound System
I Will Be Here
Žanr: Progressive House, Trance, Electro
Godina: 2009
01. I Will Be Here (Benny Benassi Remix) (6:02)
02. I Will Be Here (Laidback Luke Remix) (6:10)
03. I Will Be Here (Tiesto Remix) (7:12)
04. I Will Be Here (Wolfgang Gartner Remix) (8:14)

Ultra Records izbacila je singl na području Sjeverne Amerike dok će ostatak svijeta pričekati još koji dan. Ekskluzivni video pogledajte u nastavku teksta.

4. studijski album tijekom listopada

4. studijski album ‘Kaleidoscope‘ stiže tijekom listopada, a Tiesto na njemu ugošćuje čitav niz glazbenika; Jónsi of Sigur Rós, Kele Okereke of Bloc Party, Nelly Furtado, Calvin Harris, Tegan & Sara, Emily Haines of Metric, Kianna of Tilly & The Wall i dakako Sneaky Sound System.
Biti će izuzetno zanimljivo poslušati Tiesta u nešto drugačijem izdanju.