Browse By

The Shapeshifters i tisuće mladih okupirat će Istru

Tisuće mladih željnih dobre zabave okupirat će Istru na ovogodišnjem Spring Break-u. The Shapeshifters dolaze u Poreč, a  tisuće mladih moći će uživati u vrhunskim zaraznim house ritmovima.
Krajem mjeseca travnja Istru će okupirati tisuće mladih iz Hrvatske i regije. Najpopularnije okupljanje mladeži SPRING BREAK predstavlja engleske DJ zvijezde The Shapeshifterse koji će  30. travnja u resortu Lanterna u Poreču prirediti party za pamćenje. Na zabavnom druženju bez fakultetskih briga studente uz vrhunsku glazbu očekuje i atraktivni performansi, te brojni sportski sadržaji.
SpringBreak_4 (1)
Iza imena The Shapeshifters krije se dvojac Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. godine svojim hitom Lola’s Theme svjetsku glazbenu scenu promijenili zauvijek. Oni su svojim inovativnim pristupom stvaranju glazbe nametnuli nove standarde na sceni, a kombinacijom underground house glazbe s elementima funka, soula i techy doba, inicirali plesnu groznicu na podijima širom svijeta.
Popularni SPRING BREAK rezerviran je za sve studente koji fakultetske obaveze i brige nakratko žele ostaviti iza sebe i dobro se zabaviti! Na ovogodišnjem zabavnom druženju uz popularne Shapeshifterse atmosferu će dovesti do usijanja i domaće DJ snage kao što su Alex Cvetkov, Mr. Marley, Lemon i Bar Zu.
Ulaznice za Spring break po ekskluzivnoj pretprodajnoj cijeni od 99 kuna mogu se kupiti u sustavu Eventima. Na dan događanja cijena ulaznica biti će 119 kuna.