Browse By

The Prodigy i Chemical Brothers headlineri Snowbombinga 2014

Snowbombing se vraća sa udarnim vijestima. 2014. se vraćaju The Prodigy koji će preuzeti Forest stage i kojima će to biti drugi Snowbombing nastup. Bend koji je prodao više od 25 milijuna albuma širom svijeta, te bez posebnih napora izdržava zub vremena, zapalit će Snowbombere adrenalinom kao nitko drugi.
Hey Girls! Hey Boys! Superstar DJs…Here we go! Snowbombing 2014. urla sa vrhova planina kako su The Chemical Brothers konačno oslobodili njihovu Block Rockin’ Beats na ”najvećem showu na snijegu”.
The Chemical Brothers su izjavili: ”Vrlo smo uzbuđeni svirati na tako jedinstvenom festivalu i novome za nas. Neko smo vrijeme radili na novome materijalu, tako da nam svaki DJ show daje mogućnost da dijelimo glazbu sa ljudima.”
Sa osam studijskih albuma, brojnim singlovima, pa čak i filmom, biti će to zasigurno zanimljivo iskustvo za sve one Snowbombere koji će prisusustvovati nastupu The Chemical Brothesa.
Sada, nakon 15 godina održavanja, Snowbombing je najveći, najdugotrajniji i najunikatniji muzički festival na snijegu u Europi koji se održava od 07.-14.04.2014. u sniježnom alpskom gradiću Mayrhofenu u Austriji. Sa nekoliko jedinstvenih mjesta održavanja, poput iglua na 2000 metara nadmorske visine, šumskim čistinama, raznoraznim tunelima i sličnim mjestima, Snowbombing je iskustvo kao malo koje drugo.
Na festival se ponovno vraćaju i Chase & Status. Nakon što su nedavno izdali svoj album Brand New Machne, dvojac će zabavljati publiku sa svojim live nastupom prezentirajući njihov spoj dubstepa i breakbeta.
Istočno Londonski Rudimental će se također vratiti na sniježne padine drugu godinu zaredom. Prošle su godine zapalili Snowbombere u šumi, a sljedeće godine nastavljaju sa ”Feel the Love” ali kroz DJ set. Još jedno veliko ime koj je najavljeno je i Groove Armada. Dvojac koji trese klubove i festivale 15 godina i koji zasigurno zna kako raspametiti ekipu ispred sebe.
Ostali izvođači koji nastupaju na festivalu uključuju Four Tet koji ne samo da će nastupiti uživo u začaranoj šumi, već će voditi i poseban šumski line up sa James Zabielom, Daphni, Nathanom Fakeom (live) i Anthony Naplesom. Očekuje se da će to biti uistinu čaroban nastup u jednom od najnevjerojatnijih prostora poznatih čovjeku.
Sub Focus se također pridružuje line upu te donosi svoj vlastiti spoj visokoenergetskih beatova Snowbombingu. Čovjek od trenutka, Breach se također pridružuje Snowbombing listi. Nakon što je single ”Jack” lansirao na svjetsku glazbenu scenu i postao omiljen na gotovo svim play-listama, Breach je postao sila sa kojom treba računati i jedva se čeka njegova oluja sa kojom preuzima Mayrhofen.
Nakon njezine ljetne rezidencije na ENTER večeri na Ibizi, sibirska producentica i Dj-ica Nina Kraviz će zamijeniti sunčana podneblja sa sniježnim vrhovima planina što će ujedno biti i njezin prvi nastup na Snowbombingu. I The Martinez Brothers će Ibizu i njihovo cijeloljetno nastupanje na terasi DC10-a zamijeniti rashlađivanjem pa su odlučili zamijeniti plažu za snijeg u travnju. Jedan od Snowbombingovih favorita, Skream također se vraća raditi ono što zna najbolje!
Hospitality će ponovno zabavljati mase sa svojim zaštitnim znakovima High Contrast, London Elektricity, S.P.Y, Logistics, Etherwood & MCs Dynamite & Wrec. Nepokolebljivi Snowbomberi The Dub Pistols će se vratiti izvesti svoj nastup uživo, baš popu Dense & Pika, uz DJ setove A-Skills, Ben & Lex, Breakage, Citizen, Daniel Avery, Hannah Wants, Huxley, Kove, Krafty Kuts, Kyntro, The Martinez Brothers, North Base, Radio Slave, Rattus Rattus, Roska, Route 94, Smash HiFi and The Heatwave.
Od prije su nam poznata i imena koja će također nastupat na festivalu, a to su: Anja Schneider, Antony Naples, B-Traits, Ben Pearce, Bicep, Breakage, Carl Cox B2B Nic Fanciulli, David Rodigan MBE, Dismantle, DJ EZ, Dusky, Gorgon City, George Fitzgerald, Horse Meat Disco, J.G. Wilkes (Optimo), James Zabiela, Kidnap Kid, Midland, MistaJam, Paul Woolford, PBR Streetgang, Phychemagik, Rodriguez JNR (LIVE), Roman Flugel, Scuba, Shy FX, Special Request, Will Saul and Yousef.
Za sve dodatne informacije, klik na www.snowbombing.com
Snowbombing 2013 – Official Highlights Video
http://www.youtube.com/watch?v=XO6dkmyxwaQ