Browse By

The Hours dodatno pojačanje na U2 koncertu

Uz već ranije najavljenu irsku grupu Snow Patrol, zagrebačku publiku će na oba U2 koncerta zagrijati i britanski indie/rock bend The Hours. Samo dva mjeseca nas dijele od dva velika ljetna spektakla na zagrebačkom Maksimiru, a organizator koncerta Lupa promotion ima još jedno veliko glazbeno iznenađenje, posebno za fanove britanske grupe The Hours, koja će uz već najavljeni Snow Patrol nastupiti kao predgrupa irskoj skupini U2.
The Hours će u Zagrebu predstaviti svoj posljednji studijski album See The Light kojem je kritika jednoglasno udjelila po četiri zvijezdice, a neki su mu čak dali i epitet remek djela. U svakom slučaju, dostojan nasljednik prvijenca Narcissus Road izdanog 2007. koji je dospio do 47 mjesta britanske ljestvice albuma.
thehours
Za specifičan zvuk ovog benda koji se na svjetskoj glazbenoj sceni pojavio 2006. velikim hitom ”All in the Jungle” zaslužan je jazz pijanist Martin Slattery, a dvojac sastavljen još i od vokalista Antonya Genna, spojila je zajednička gaža na koncertu Radioheada u Londonu. Danas se bend sastoji od dodatnih pet članova koji će na zagrebačkoj pozornici izvesti i druge hitove kao što su: Back When You Were Good, Love You More, See the Light i Big Black Hole.
Ulaznica za oba koncerta još uvijek ima u prodaji i to po cijeni od 500 kuna za travnjak, 750 za tribinu istok/zapad/jug gore, 1000 za tribinu istok/zapad dolje i 2000 za VIP ložu, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketproa, te putem njihove web stranice www. ticketpro.hr.