Browse By

THE GLOBAL PARTY OSVJEŽIO ZAGREB

Zagrebački Mansion sinoć je u društvu 80 elitnih klubova svijeta predstavio jedinstveni zabavno – humanitarni događaj The Global Party. Diljem svijeta u roku od 24 sata u pomno odabranim klubovima istim se konceptom zabavljalo više od 80 000 ljudi. Zajedno s jarunskim Plavim leptirom, veliko srce pokazale su i osobe iz društvenog života Hrvatske poput glazbenice Žanamari Lalić, manekenke Iris Rajčić, vaterpolista Ante Vukičevića, košarkaša Tomislava Zubčića koji su doniranjem igračaka sudjelovali u humanitarnoj gesti The Global partya. Prikupljene igračke klub Mansion će donirati Caritasovoj Kući Ljubavi u Zagrebu.
«Drago mi je da i kroz zabavu možemo pomoći mališanima. Danas smo za njih prikupljali igračke i veseli me što će ova malag gesta razveseliti mnoge. Pozdravljam ovakve akcije, a The Global Party je zaista jedan od najvažnijih svjetskih događaja kada je zabava u pitanju!» – izjavila je glazbenica Žanamari Lalić.
 The Global party okuplja vodeće svjetske klubove, a održavanje partija u Mansionu veliko je priznanje ne samo za klub nego i za cjelokpuno turističku ponudu grada Zagreba. Vrijednost ovog nesvakidašnjeg događaja potvrđena je i brojnim vijestima u osamdeset najuglednijih svjetskih medija kao što su The Wall Street Journal, The Telegraph, Forbes, Business Review Europe i brojni drugi.
 www.theglobalparty.com
 www.mansion.hr