Browse By

The Garden Festival objavio prve glazbene partnere za 2014. godinu

Deveti The Garden Festival koji će se odvijati od 2. do 9. srpnja 2014. potvrdio je  partnere za zabave na brodovima i klub Barbarellas. Festivalski program u tjedan dana uključuje 3 pozornice na otvorenom, 18 zabava na brodovima, 8 večeri programa u klubu Barbarellas i 1 zabavu na tajnom otoku. Imena prvih izvođača na lineupu festival će objaviti u siječnju 2014. godine. The Garden Festival organizira i novogodišnju proslavu u engleskom Brightonu, kao i seriju partyja The Garden Get Together Tour kojima prezentira festival po Europi.

The Garden Festival vraća se devetu godinu zaredom na prekrasnu dalmatinsku obalu, stvarajući još jednom glazbeni raj na lokaciji The Garden Tisno. Ujedinjeni u tjedan dana zabave, pustolovine i plesa pod zvjezdanim nebom posjetitelji i zaljubljenici u glazbu mogu  uživati u jedinstvenom iskustvu od 2. do 9. srpnja 2014. godine. Festivalski recept i iduće će godine sačinjavati 3 pozornice na otvorenom, zabave na brodovima Argonaughty i Arbiana koje se održavaju dva puta dnevno, te klub na otvorenom Barbarellas što The Garden Festival čini savršenim mjestom za ljetni bijeg i zabavu. Lokacija The Garden Tisno nudi veliki izbor opcija smještaja, intimnost zaljeva te vlastitu pješčanu plažu, mjesto Tisno ima vile, apartmane, hotele, ponudu domaćih pića i hrane, a sve se nalazi u blizini otoka, nacionalnih parkova i povijesnih gradova što The Garden Festival čini jednom od najboljih festivalskih lokacija.
The Garden festival je objavio prve partnere zabava na brodovima Argonaughty i Arbiana, te klubu na otvorenom Barbarellas, a i ove godine održat će se zabava na tajnom otoku. Bad Passion Project, Beats In Space, Crazy P vs El Diablos, Edible, Flux, Futureboogie, Hidden Agenda, Just Jack, Krankbrother, Kontrapunkt, Last Waltz, Leftfoot, Louche, One Records, Ransom Note, Resident Advisor, Sunset Sound System, The Great Outdoors, The Pool, Tief, Underbron i Wolf Music pružat će zvučnu podlogu za idilične ljetne dane i plesne noći, a prve izvođače na lineupu festival će objaviti u siječnju 2014.
GF-partners-announcement-1
Početak nove godine obilježit će i objava lokacija za Garden Get Together Tour, partyje koji promoviraju festival po nekim od najboljih europskih klubova. Turneja će ugostiti neke od izvođača koji će nastupiti i u srpnju u Tisnom, te tako dati priliku za hvatanje prvih festivalskih zraka sunca i dobrih vibri.
The Garden Festival novu godinu slavi u klubu The Brunswick u engleskom Brightonu, ovaj put s partnerskim festivalom  Electric Elephant. Za novogodišnju kućnu proslavu zaduženi su, između ostalih, Crazy P (DJ Set), The Unabombers te Red Rack’Em, a cijeli klub će biti uređen kao prostor za stanovanje. Ako se želite pridružiti slavlju zgrabite ulaznice na www.watchthegardengrow.eu/tickets.
The Garden Festival i Electric Elephant i za 2014. godinu najavljuju dvostruku festivalsku poslasticu  – uživanje u oba festivala po povlaštenoj cijeni. Electric Elephant će se održati od 10. do 14. srpnja 2014., a prva imena bit će objavljena uskoro. Sve informacije provjerite na www.watchthegardengrow.eu/tickets.