Browse By

Terraneo objavljuje festivalsku satnicu i sve druge detalje

Terraneo Festival najavljuje kompletan raspored i detalje za Terraneo 2013, koji će se održati od 7. do 9. kolovoza u Šibeniku. Više od 100 izvođača, uključujući headlinere The Prodigy, My Bloody Valentine, i Wu-Tang Clan, nastupit će na 7 stageva pred 15.000 posjetitelja festivala, koliko ih se očekuje svakog dana.
Festival otvara vrata svaki dan u 18:00 sati, dok će se vrata Terraneo kampa otvoriti 6. kolovoza u 10 sati, dan prije službenog početka festivala, a zatvorit će se 10. kolovoza, u 16:00 sati, nakon završnog koncerta. Kamp će ugostiti 3.500 mladih avanturista, sa svime potrebnim kako bi njihov boravak bio što ugodniji, uključujući AKUSTIKA Stage, koji se nalazi u samom kampu.
Nastupi festivalskih headlinera, The Prodigy (7. kolovoza), My Bloody Valentine (8. kolovoza) i Wu-Tang Clan (9. kolovoza) su na rasporedu pola sata poslije ponoći na Terra stageu.
Kompletan raspored možete pronaći na sljedećoj adresi: http://www.terraneofestival.com/raspored/
Hrana i piće na festivalu će se brzo i jednostavno plaćati Terraneo karticom, koju će posjetitelji moći kupiti na jednom od 16 punktova, koliko će ih biti na festivalskom prostoru i u Terraneo kampu. Zahvaljujući sponzorima Master Cardu i  Erste banci, kartica će biti dostupna za kupnju na festivalu, a polog uplaćen pri kupnji kartice moći će biti vraćen po povratku kartice nakon završetka festivala. Uplate na karticu moći će se obavljati svim kreditnim i debitnim karticama te gotovinom. Minimalni iznos potreban za aktiviranje kartice je 30,00 kuna, a maksimalni iznos na kartici je 2000,00 kuna. Ako na kartici ostane novca, moći ćete ga podići odmah nakon završetka festivala.
RASPORED-final1
Zamjena kupljenih kamp karata i vauchera za festivalske narukvice biti će moguća od 6. kolovoza od 10:00 sati na festivalskoj lokaciji.
U srijedu, 7.kolovoza od 10:00 sati biti će moguće zamijeniti sve karte za narukvice, kao i kupiti karte. U 18:00 sati otvara se ulaz na Festival, kao i „Press“ kućica, gdje će novinari moći podići svoje akreditacije i narukvice.
Za posjetitelje koji će na festival doći automobilom osiguran je parking, smješten na samoj festivalskoj lokaciji i naplaćivat se 20 kuna po danu.
Cijene ulaznica do početka Festivala:
419kn Festivalska ulaznica, 200kn dnevna ulaznica te 200kn (+21kn boravišna pristojba) za kamp.
Organizator zadržava pravo izmjene i dopune rasporeda
Detaljnu mapu Festivalske lokacije, uključujući Terraneo Beach možete pronaći na linku:
http://www.terraneofestival.com/wp-content/uploads/2013/02/mapa_hi-res-jpeg.jpg