Browse By

Tania Mann

Rođena u Australiji, Tania Mann postaje jedna od najboljih ženskih producenata i dj-jeva današnjice. A kada je netko član najveće diskografske kuće u svijetu elektronske muzike (gdje su članovi samo najveći kao Andy Moor, Armin Van Buuren, Markus Schulz ili Matthew Dekay) Armada Music, sve vam postaje jasno. Tania kreće u osvajanje svjetske elektronske scene, a trenutno živi i radi u Londonu.
Ime: Tania Mann
Datum rođenja: /
Zemlja: Velika Britanija
Žanr: Trance
Izdavačka kuća: Armada Music
Web stranica: http://www.taniamann.com
Ona nije samo odličan dj i producent nego i student, naime Tania ima dva magisterija u financijama te u matematici. U Londonu Tania je već poznata i nastupala je više puta po najpoznatijim klubovima kao što su God`s Kitchen, Heaven i Heat UK. Prošla je godina bila njena najbolja godina u kojoj je pozvana na više nastupa u SAD-u, i samo u legendarnom Spundae Los Angeles je nastupala čak pet puta. Njen najveći nastup je bio prošle godine u spomenutom klubu sa velikim Armin Van Buurenom.
Tania je isto tako resident na vrlo nam poznatoj radio emisiji KISS FM. Njena produkcija ‘Andromeda Heights’ je postigla veliki uspjeh, dobila je podršku od najvećih umjetnika kao što su Paul Van Dyk, Armin Van Buuren te Markus Schulz. Dok njena nova produkcija ‘Remote Kontrol’, koja je izdana prije par tjedana isto tako doživljava ogroman uspjeh.
‘Remote Kontrol’ je izabrana kao ¨tune of the week¨ na dvije najpoznatije radio emisije u svijetu elektronike, ‘A State Of Trance’ koju uređuje i vodi – Armin Van Buuren te na ‘Trance Around The World’ koju uređuje trojac Above & Beyond. Isto tako vrijedi spomenuti da ce ovog ljeta Tania po prvi puta nastupati na Ibizi. Svakako vrijedi čuti i vidjeti tog talenta po prvi puta u Hrvatskoj.