Browse By

T-Mobile Bonusz Festival 2010

16. listopada održat će se najveći festival elektronske glazbe u Mađarskoj, T-Mobile BONUSZ festival. Ove je godine promijenjen datum događanja tako što je pomaknut nešto kasnije, a promijenjena je i lokacija koja je sada HUNGEXPO u kojoj će se ovogodišnji spektakl događati u četiri arene.
Na festivalu će nastupiti i neke od najvećih svjetskih zvijezda, poput jednog od najcjenjenijih techno DJ-a današnjice, Richie Hawtina. Tu su i britanski trance velikani Abobe & Beyond kao i DJ legenda Pete Tong i mnogi drugi…
Prodaja ulaznica za Bonusz festival je u punom jeku, pa su tako one najjeftinije prodane u rekordnom roku.

Još je sredinom lipnja započela pretprodaja ulaznica po posebnim cijenama koje se prodaju na www.deadcode.hu web stranici, dok je od 10. srpnja moguće kupiti i VIP ulaznice. Karte koje se kupuju po posebno promotivnim cijenama moguće je kupiti jedino online i sa njima je moguće ući samo do 22.00 sata. Ukoliko se ne uđe do navedenog vremena, na ulazu se plaća razlika do pune cijene karte.
Oni koji pak žele udobnost, ekskluzivno okruženje i biti u blizini svojih favorita na ovom događaju, mogu kupiti VIP ulaznice koje su do 15. rujna bile na prodaju po cijenu od 10 000 HUF, a od onda one koštaju 15 000 HUF.