Browse By

Swedish House Mafia (Axwell, Ingrosso, Steve Angelo) otvaraju drugo izdanje Tuborg Green Beat Festivala

Swedish house mafia
Klub Papaya u suradnji s Tuborgom drugu godinu zaredom Vam predstavljaju ljetni vrhunac sezone, naravno riječ je o ljetnom festivalu koji će se ove godine održati u klubu Papaya na popularnoj plaži Zrće. Prošlogodišnji Tuborg Green Beat festival okupio je mlade željne odlične zabave iz cijelog svijeta, a festival su krasila najveća imena svjetske glazbene scene.
Na Green Beat festivalu prošle godine u vrućoj klupskoj atmosferi plesali smo sa dobitnikom „Grammya“, Šveđaninom Eric Prydz-om, a zavodio nas je talijanski superstar Joe T. Vanelli. Zadnja dva dana festivala unatoč jakoj buri, festivalsku groznicu do usijanja doveli su britanski producenti i dj-i Chris Lake i Seamus Haji.
Ovo ljeto na Tuborg Green Beat-u Vas očekuje:

Swedish House Mafia (Axwell, Ingrosso, Angelo) otvaraju Tuborg Green Beat festival – 12. kolovoza

Najpopularniji trojac u svijetu house glazbe, po prvi put u regiji skupa imaju čast u srijedu 12.08. otvoriti Green Beat ljetni festival. Trenutno najtraženiji svjetski producenti i dj-i, popularni šveđani potvrdili su svoj prvi termin ljetne turneje upravo u klubu Papaya. Pozitivna energija koju prenose iz kluba u klub u cijelom svijetu stavili su ih u sam vrh najtraženijih i najzaposlenijih Dj-a u svijetu, a mnoge naslovnice najvećih svjetskih glazbenih magazina svjedoče o njihovom iznimnom uspjehu.
Eric Prydz

Prošlogodišnji nositelj festivala Eric Prydz zabavljat će vas na drugom danu festivala – 13. kolovoza

Eric Prydz, prošlogodišnji nositelj Green Beata koji je u 2008. nominiran za nagradu Grammy (Proper Education remix), zbog izuzetnog je interesa publike potvrđen za 13. kolovoza. Nakon prošlogodišnjeg nastupa Prydza u Papayi na mnogobrojnim forumima dugo se pisalo o dj setu s kojim se predstavio hrvatskoj publici. Uglavnom, fanovi su raspravljali čiji je nastup bio bolji, Tiestov ili Prydzov. Odlučili smo otkloniti tu dilemu ponovnim angažmanom švedskog zaštitnog simbola house produkcije.
dirty south

Mark Knight & Dirty South nastupaju u petak 14. Kkolovoza u klubu Papaya

Ekskluzivna klupska večer „Toolroom Knights“ dobila je ime po uspješnoj diskografskoj kući Toolroom Records, a Toolroom Knights partyiji su postali sinonim dobre zabave i atmosfere diljem cijele Europe, a naročito u Engleskoj. Po prvi puta u Hrvatskoj u sklopu Green Beat festivala, u petak 14.08. hrvatskoj publici predstaviti će se zajedno Mark Knight / Dirty South.
Pete_Tong

Pete Tong zatvara drugo izdanje Green Beat festivala – 15. kolovoza

Pete Tong, jedna od najutjecajnijih osoba glazbenog biznisa, popularni voditelj BBCijeve najslušanije radio emisije zatvara drugo izdanje Green Beat festivala – 15. kolovoza. Tong je autor i voditelj najdugovječnije emisije posvećene plesnoj glazbi (na BBC Radio 1), zaslužan je za nastanak mnogih poznatih svjetskih DJ i producentskih imena, sastavio je glazbu za tri filmska hita (“The Beach”, “Human Traffic” i “24 Hour Party People”) i ‘krivac’ je za ulaz house glazbe na komercijalne radio stanice u Velikoj Britaniji.