Browse By

Svjetske DJ zvijezde Laidback Luke i Martin Solveig na Umaginationu!

Svjetske DJ zvijezde Laidback Luke i Martin Solveig prvog vikenda u lipnju gostuju u Umagu! Istarski glazbeni spektakl Umagination ove godine kao Road To Ultra Party Istru ponovno pretvara u središte plesa i glazbe na samom početku ljeta.
Svjetske DJ zvijezde Laidback Luke i Martin Solveig prvi su potvrđeni izvođači na četvrtom izdanju popularnog istarskog glazbenog spektakla UMAGINATION! Trodnevna glazbena manifestacija održat će se od 07 – 09. lipnja na prostoru ATP Dance arene u Umagu, a Istra će ponovno postati središte plesa i vrhunske glazbe regije!
Luka van Scheppingen, zvani Laidback Luke rođen je na Filipinima a odrastao je u Nizozemskoj. Njegov dinamičan spoj house-step & ghetto-jack-trance-bass zvuka je podjednako aktualan sada kao i prije 10 godina. Glazbene inovacije stvara na originalan i vrunski način što se vidi kroz pjesme kao što su Show Me Love, Step by step, Hey, IDMA-ov hit Leave the world behind, Till Tonight i druge. U svojoj karijeri surađivao je s brojnim svjetskim zvijezdama poput Madonne i Mariah Carey, a o njegovoj popularnosti govori i podatak da ima više od 300 000 sljedbenika na Twitter profilu.
HD0_0597 (1)
Martin Solveig francuski je superstar DJ koji posljednjih godina uvjerljivo drži vodeća mjesta svjetskih top lista. Njegov hit Hello prodan je u milijunima primjeraka diljem svijeta, u video spotu koji je sniman na teniskom turniru Roland Garossu, a na društvenim mrežama pregledan u više od 20 milijuna puta, sudjelovao je i najbolji tenisač svijeta Novak Đoković. Albumi Solveiga postigli su zlatne naklade u više zemalja. Karijeru započinje s 18 godina. Uslijedila je suradnja sa Bob Sinclarom na projektu Africanism. Do sada je izdao nekoliko albuma Sur la Terre, Hedonist, C’est la Vie, a surađivao je s mnogim svjetskim zvijezdama. Martin Solveig nastupao je u vodećim klubovima i destinacijama svijeta, a njegove su turneje rasprodane mjesecima unaprijed. Martin je prošlogodišnji nastup na Umaginationu otkazao u posljednji trenutak zbog iznenadnog angažmana na MTV dodjeli nagrada, no za ovo ljeto najavljuje nezaboravan spektakl.
Četvrti po redu UMAGINATION biti će ujedno i Road To Ultra Europe Party ususret najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske ULTRA EUROPE festivalu koji se u srpnju održava u Splitu i na Hvaru. Tisuće rasplesanih gostiju iz cijelog svijeta u prošle tri godine plesalo je na glazbu najvećih DJ zvijezda današnjice kao što su Fatboy Slim, Tiesto, Eric Morillo, Rev. Run of Run DMC, Axwell, Chuckie i brojni drugi.
Ulaznice za nezaboravni UMAGINATION spektakl 2013. mogu se kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr). Više informacija o ovogodišnjem Umaginationu možete pronaći na službenoj web stranici www.umagination.info  te na službenoj Facebook stranici UMAGINATION.