Browse By

Svjetska DJ zvijezda Tiesto otvara Desperados Festival u klubu Papaya


DJ sa najviše titula na svijetu, od nizozemskog ordena časti do najboljeg DJ-a na svijetu – TIESTO ovog će ljeta otvoriti četverodnevni festival DESPERADOS u najboljem hrvatskom klubu PAPAYI.
Novaljski klub PAPAYA prošlog tjedna okupirala je stranice svjetskih medija, pa tako The Sun, Telegraph i UK Cosmopolitan pišu u superlativima te svrstavaju plažu Zrće u jednu od najpoželjnijih ljetnih destinacija u Europi. Tako će Desperados festival u klubu Papaya posjetiti britanski magazini I-D magazin, Mixmag, belgijski P-magazin te mnogi mediji iz regije.
Najtraženije DJ ime svijeta TIESTO prvi je svjetski glazbeni velikan koji je 2007.g. na plažu Zrće u klub Papayu doveo 5000 gostiju iz 52 zemlje. Tiesto je uvelike zaslužan za današnji svjetski renome plaže Zrće, te je glazbenik čiji je prvi nastup u Papayi popratilo čak 100 medija iz cijelog svijeta. Sve do njegovog prvog nastupa 2007. godine plaža Zrće nije bila tako razvikana i popularna destinacija kao što je to danas.

Svjetska DJ zvijezda Tiesto otvara Desperados Festival u klubu Papaya


Slobodno možemo reći da je TIESTO zaslužan popularizaciji DJ scene i festivala u Hrvatskoj, a sve do pojave njega bilo je nezamislivo vidjeti DJ intervjue ili najave istih u dnevnim listovima, magazinima ili TV-u. Tiesto je DJ koji je svojom pojavom 2007. godine privukao sva tri Dnevnika RTL, Nove TV i HRT te tako otvorio put svim DJ-ima koji su nastupili nakon njega.
Danas je sasvim normalno da svi mediji pišu o DJ-ima kao da su rock ili pop zvijezde. Istu priču napravio je i ponovio na više kontinenata i zemalja- prvi je glazbenik čiji je trance remix za pjesmu „Silence“ dospio na sve američke top ljestvice. Do nedavno bio je jedini DJ i producent koji je uzastopno tri godine zaredom proglašavan najboljim DJ-em svijeta, a jedino je DJ ime koje se našlo na prestižnoj Billboardovoj listi najplaćenijih svjetskih turneja, uz bok velikanama kao što su U2, Metallica, Lady Gaga, Bon Jovi, AC/DC i dr. Prema najpopularnijem magazinu Mixmag TIESTO je ove godine proglašen najboljim DJ-em svih vremena. Festivali na kojima TIESTO gostuje diljem svijeta  mjesecima su unaprijed rasprodani, te redovito nose titulu najboljih klupskih zabava.
TIESTO – PAPAYA 2009:
http://www.youtube.com/watch?v=5sKcl11pgPg&feature=channel_video_title
Festival DESPERADOS / klub PAPAYA / otok PAG /
17.08. TIESTO
18.08. ARNO COST
19.08. ANDY MOORE
20.08. SEBASTIAN INGROSSO (Swedish House Mafia).

Brija Vam daruje 2×2 ulaznice za Desperados festival!
Prijave na email: info@brija.com

Ulaznice za Festival nalaze se u prodaji na web adresi www.papayashop.com.hr i sustavu EVENTIM-a.

PAPAYA klub nalazi se u mjestu Novalja na otoku Pagu. Prekrasna pješčana plaža u uvali Zrće posljednjih je godina postala jedno od najboljih mjesta za vrhunsku zabavu na otvorenom u ovom dijelu svijeta. Sam klub otvoren je 2002. godine. i prostire se na 3000 m2.
Smješten je na samoj plaži tik uz Jadransko more što gostima pruža vrhunski osjetilni užitak. Klub je izgrađen od prirodnih, ekoloških materijala – kamena i drva, kako bi se što bolje uklopio u okruženje mediteranskog podneblja. Za nastupe brojnih svjetskih DJ zvijezda organizatori programa su morali osigurati vrhunske produkcijske uvjete pa tako klub ima najbolju vizualnu i zvučnu kulisu u ovom dijelu Europe što posebno veseli brojne ljubitelje urbane glazbe. Klub već osam godina promovira isključivo urbanu glazbu, te spada u sam vrh svjetske glazbene scene.
O Papayi su pisali i govorili: BBC, MTV, Dj Mag, Daily Star, Wizzair magazin, Music News, Travel Chanell, Guardian i dr. Papaya je u 2010.g. ugostila preko 30 najvećih svjetskih Dj-a- Tiesto, Sven Vath, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Ferry Corsten, David Morales, Markus Shulz, Ferry Corsten, Calvin Harris samo su neke od vodećih svjetskih DJ zvijezda koje su nastupile u novaljskom klubu PAPAYA.
Samo prošle godine plažu Zrće posjetilo je oko 700 000 turista koji su došli iz 72 zemlje te je zabilježeno oko 1 000 000 noćenja u Novalji.