Browse By

Sven Vath za pamćenje!

Svjetska glazbena legenda i jedan od najpoznatijih DJ-a svijeta Sven Vath odličnim odabirom glazbe održao je još jedan nastup za pamćenje u najboljem klubu Mediterana, novaljskoj Papayi. U čarima vrhunske elektronske glazbe uživala je bivša Miss Universe Hrvatske Lana Obad, glumac Mislav Čavajda, baletni prvak Tomislav Petranović, poduzetnik Igor Openheim te brojni drugi obožavatelji Vathove glazbe koji su uz svjetski poznate hitove plesali do ranih jutarnjih sati.
Njemački DJ velikan Sven Vath u Hrvatskoj je nastupao već nekoliko puta a na najpoznatiji dalmatinski party otok uvijek se rado vraća i dodaje: «Hrvatska ima posebno mjesto u mom srcu. Ova prekrasna plaža me posebno isnpirira i definitivno ću se ponovno vratiti!»
U ljetnoj ponudi novaljske ljepotice, koju sezonski posjeti više od 500.000 gostiju iz 80 zemalja svijeta, očekuju nas nastupi još brojnih svjetskih zvijezda poput Bingo Playersa, Michaela Calfana i brojnih drugih. Pravo osvježenje ove ljetne sezone je i Sonus Festival koji će se održati od 21. – 25. kolovoza.
 
Iz ovogodišnje bogate festivalske ponude Papaye izdvajamo:
06.08. Justice
08.08. Bingo Players
14.08. Paul Kalkbrenner
21.08. Sonus festival s gostovanjima Ricardo Villalobosa, Loco Dice, Luciana i dr. 
 
Sve informacije vezane uz klub Papaya i sezonu 2013. mogu se pronaći na web adresi www.papaya.com.hr.