Browse By

Summer Groove na koprivničkim Gradskim bazenima Cerine

Nakon odličnog Partyloop Open Air partyja koji je nedavno održan na jezeru Šoderica, Partyloop vam donosi novi glazbeni užitak na svježem zraku i na bazenu! Party pod nazivom Summer Groove održat će se u subotu, 5. rujna 2009. na koprivničkim Gradskim bazenima Cerine! Bit će to veliki ‘summer closing party’, kojim će završiti ljetna sezona kupanja na koprivničkim bazenima, koji su ovog ljeta bili odlično posjećeni.
Party na Šoderici, kojim je obilježena 7. godišnjica Partyloopa, bio je iznimno uspješan i odlično posjećen, a organizatori su na tragu pozitivnih odjeka pronašli novu atraktivnu lokaciju za ljubitelje urbanog zvuka, odnosno elektronske plesne glazbe. Posebni gosti Summer Groovea dolaze iz Rijeke, to su Dj Pacco i Rudy B na trumpetu, duo koji će vas svojom glazbom jednostavno natjerati na ples. Naravno, nastupit će i stalni Partyloop DJ-i.Iz Bjelovara dolazi DJ Seraphim Codex, iz Zagreba DJ Zoranino, iz Križevaca DJ Krnya, čiji će nastup oplemeniti Woy-Khan na saxu i Goran Vidović na udaraljkama.
flyer-partyloop-summer-groove-openair2009-prednja
Domaće, koprivničke snage predvodi DJ Chille jr, a uz njega će svoje setove predstaviti DJ Zoran Chani i DJ G-Rush, Liquid9 te Miss Lina. I ovaj party podržali su brojni sponzori, a veliku pomoć pružio je i Grad Koprivnica.
Od 17h – 21h gradom će kružiti “Party Bus” opremljen razglasom i najavljivati party na bazenima glazbom i jinglovima, te ako tko želi, moći će se besplatno i odvesti do bazena. Stajališta: Autobusni kolodvor – West centar – Fontana Zrinski trg – Vojarna – Gimnazija FG -> Bazeni CERINE (Okvirni vremenski raspored – svakih sat vremena -> kompetna ruta).
Na sunčalištu bazena biti će postavljen extra big stage, extra sound & light. Prostori bazena bit će prigodno uređeni, a party će uljepšati i hostese.
Summer Groove počinje u 18:00 h i traje do 04:00 ujutro, cijena ulaznice je 20 kuna.