Browse By

Summer Adventure Festival SAFT 2011

Četvrtu godinu zaredom organizatori Summer Adventure Festival SAFT najavljuju pravu festivalsku poslasticu začinjenu probranim glazbenim receptima iz kuhinje UDEGAS-a. Ove godine festival će biti pojačan velikim svjetskim glazbenim imenima, kao i posebnim audio-vizualnim doživljajem.
Datum održavanja festivala je 04.–06. kolovoza 2011. na svima nam poznatoj lokaciji – Amfiteatar, lijeva obala Drave, Osijek.

Summer Adventure Festival SAFT je u tri godine održavanja postigao izvrsne rezultate i posjećenost publike. Treću godinu nastupaju mnoga eminentna imena domaće i inozemne glazbene scene. Konstantnim radom na poboljšanju ponude festivala i prijedlozima posjetitelja u tri godine održavanja na festivalu je nastupalo više od 40 domaćih i inozemnih glazbenika.
Pomnim odabirom glazbenika koji će nastupati na festivalu namjeravamo širiti urbanu glazbenu kulturu među svim generacijama. Pozivamo sve ljude da nam se pridruže na ovogodišnjem ljetnom tulumu pod zvijezdama na savršenoj lokaciji!
Ostalo je nešto manje od 30 dana do početka najvećeg open air festivala urbane i elektronske glazbe u Slavoniji i baranji . S četvrtom po redu godinom Summer Adventure Festival SAFT 2011. će ugostiti neke od velikih imena svjetske glazbene scene te će svima koji se zateknu u Slavoniji u doba festivala biti idealna prilika za odličan provod i zabavu! Ove godine program je usmjeren isključivo na glazbeni dio!
Glazbeni izvođači koji će ove godine nastupati su :
GADJO – svjetski poznata house atracija i autor hita “ So many times“ / Germany /
TRANSGLOBAL UNDERGROUND – live bend, jedan od začetnika svjetske cross boarder scene   / Great Britain /
DOGO ARGENTINO – jedan od naboljih funky live bendova u Hrv.
DNOX & BECKERS  – premijerni nastup u Hrvatskoj!! / Germany /
ASTRALIS INSTITUCIJA hosted by Luvig & Go cut  / Hrvatska /
DUB REBBELION / BiH /
te domaće DJ snage OMER I LOKI MASSA / Hrvatska /
Datum održavanja festivala je od 04. do 06. kolovoza sa lokacijom na lijevoj obali Drave kod katakombi – amfiteatra. Radno vrijeme festivala je od 21.00 h – 06.00h, osim u četvrtak kad program završava u 05.00h.
Cijena ulaznica je sljedeća :
100 kn – pretprodajna ulaznica za sva 3 dana festivala
60 kn – dnevna ulaznica koju je moguće kupiti samo na ulazu festivala
Ulaznice u pretprodaju kreću od  06.srpnja 2011. na dolje navedenim pretprodajnim mjestima
Broj ulaznica je ograničen!
– Upozorenje : Ulaznice se na ulazu u prostor festivala mijenjaju za narukvice. Molimo posjetitelje da narukvice ne oštećuju ili režu jer u protivnom prestaju biti važeće!
Pretpodajna mjesta:

  • Osijek – caffe Davos, caffe Berlin, klub Tufna, CD shop Dancing bear (pothodnik) , Barcelona pub
  • Valpovo – caffe Massai
  • Beli Manastir – Green room pub
  • Našice – Nextstep agencija ( hotel Park ), caffe Aquarius
  • Donji Miholjac – caffe Glenn’s
  • Vukovar – Quo Vadis
  • Vinkovci – radio VFM, Havana club