Browse By

Strobelyxov treći singl – PURPLEYX

strobelyx01
Predstavljamo vam novi projekt elektroničke glazbe koji će vas iz mjeseca u mjesec razveseliti neočekivanim! U  nepreglednom moru DJ-a, producenata, bendova i općenito glazbenika, našla se i mala LED lampica koja predstavlja svoj treći singl Purpleyx! 
Naš mali Stroby, kako su ga na prošlom putovanju prozvali, oduševio se pričama plave LED braće i zaželio noćnog života. Ipak mu je falila plesna buka i mnoštvo ljudi, a i vožnja na dnu karoserije postala mu je monotona. Auto se zaustavio na semaforu u Rijeci, Strobelyx je iskoristio priliku, zatitrao plavim svjetlom kako bi pozdravio suputnike i iskočio na pločnik. Kraj njega je stajala simpatična djevojka koja je nogom lupkala zanimljiv ritam, a kako je Stroby malen i lagan, poskakivao je  kako je ona cupkala. Podigao je pogled, vidio slušalice u njenim ušima i odjednom mu je nastavak putovanja postao jasan. “Petak je, sigurno večeras ide van!” – pomislio je. Prije no što se upalilo zeleno svjetlo na semaforu, morao je smisliti kako da se neprimjetno zakvači za rasplesanu šetačicu. U tom trenu uočio je šareni digitalni sat na njenoj desnoj ruci. Zatrčao se, skočio i uspješno uhvatio za rukav kaputa dok je djevojka zakoračila na zebru kako bi prešla cestu. Brojke na satu su se stalno izmjenjivale u raznim bojama, a između njih stajala je jedna, umjesto dvije ljubičaste točke. Eto divne prilike! Strobelyx je poljubičastio, postao dvotočka na satu i spremno krenuo u avanturu nadajući se da će ga ovaj pothvat kroz koji sat  (zahvaljujući satu) dovesti do nekog kluba.
Strobelyx svaki mjesec svijetli druge boje, a svoje šaroliko predstavljanje prati odgovarajućim singlom. Do sada ste ga mogli vidjeti žute i plave boje, a koje će boje zasjati idući mjesec, saznajte 15.03.!

 
Tko se krije iza projekta?
Bubnjar TBF-a, Janko Novoselić koji se nikada nije mogao vezati samo za jednu vrstu glazbe. Mnogi ga poznaju kao vrhunskog jazz glazbenika, kao nevjerojatnu ritam mašinu u elektoničkim bendovima Bilk i Tobogan te mnogim drugim oblicima njegovog pojavljivanja. Za detaljnije informacije o Janku, posjetite Google ili jednostavno pročitajte što o njemu kaže Wikipedia.