Browse By

Što je potrebno za najveći poljubac? Ljubav i Playground

Playground pool party poziva na prvi grupni mokri poljubac u povijesti koji će biti ovjekovječen 6. srpnja u Termama Tuhelj.
Spoj Playgrounda koji se održava na Međunarodni dan poljubaca i najvećeg kompleksa bazena u Hrvatskoj rezultirao je idejom: fotografirati najveći poljubac u bazenu. Na dan velike zabave, 6. srpnja obilježit će se zabavni praznik ljubljenja s najviše poljubaca istovremeno na jednom mjestu – u bazenu Vodenog planeta. 
Za običan poljubac u obraz potrebno je angažirati svega nekoliko mišića lica, dok se za onaj mokri, francuski aktiviraju čak 32 mišića lica. Bez obzira na način ljubljenja ideja je da se na jednom mjestu zabilježi najviše simultanih poljubaca, a svi koji dolaze na Playground pozvani su sudjelovati. Playground pool party počinje u ranim popodnevnim satima, pa će prije nastupa glavnih zvijezda, Freemasonsa i Gramophonedzie publika moći biti dio najvećeg poljupca, bez srama i bez žaljenja biti će poslana zabavna i tolerantna poruka ljubavi, a ljubav je “sve što nam treba”. U dnevnom programu Playgrounda publiku očekuje dan ispunjen igrama i natjecanjima uz voditelja i party animala Marka Oreškovića. Uz VJ i laser program, vruću Playground noć zapaliti će i žongleri s vatrom.
Autobusi će iz smjera Zagreba i Varaždina voziti na Playground za cijenu od 15 kuna po vožnji. Iz Zagreba autobusi će voziti svaki puni sat između 13 i 17h; iz Varaždina autobusi voze sa sljedećom satnicom: 13, 15 i 17h. Nakon tog dnevnog transfera prema Termama Tuhelj linije će se uvoditi prema potrebi. Autobus iz Pule kreće u 9h, a iz Rijeke u 11h.  Korisne informacije o vremenima polazaka moći će se dobiti putem Facebook stranice događaja: Playground pool party. Svi koji dolaze iz Slavonije na vrijeme će biti obaviješteni o opcijama direktnog autobusnog prijevoza za Playground.