Browse By

StereoklubbING u Stereo Dvorani


Zamislite klub sa prostranim podijem, izvrsnim soundom, jeftinim upadom i grupom mladih entuzijasta koji su te večeri u naslovnim ulogama samo zato jer žele isto što i vi. Puno plesa, kvalitetnu elektronsku glazbu upotpunjenu inovativnim vizualizacijama. Takvo mjesto zbilja treba zamisliti ili možda ipak?
9.10. u 23.00h Stereo Klubb će vam omogućiti upravo takav doživljaj. Očekuje vas interesantan line up koji će vas natjerati da se odmaknete  od šankova i predvidljivih razgovora i prošećete svoje guzove podijem.  Pozivamo vas da nam pomnognete dokazati kako Rijeka nije grad koji živi elektroniku dva vikenda godišnje, kako je moguće još ojačati klupsku scenu te stvoriti prostor na kojem će publika sretati i ujedno stvarati nova lica elektronske scene.
Nastupaju: Mixel, Kiki Violet, GarS aka Garizla, bakKA.
Glazbena filozofija StereoklubbING-a je vrlo jednostavna, ne želimo se žanrovski ograničavati. Tako da ćete na našim zabavama uvijek moći čuti pomno odabrani presijek recentne underground plesne scene, od Electra, Tech-a, Minimala do Techna, istovremeno se trudeći svemu dati specifičan i prepoznatljiv miris i okus.
Ulaz do 01 h 20 kn, nakon toga 30 kn.