Browse By

Stereo klubb – pregled sezone


Stereo Klubb je naziv za ukupan klupski program Stereo Dvorane. Kratko i jasno: Stereo ostaje Dvorana, ali i postaje Klubb. Na to smo se odlučili želeći dati imperativ našem programu. Upravo kulturno-glazbeni program i njegova kvaliteta jest ono što Stereo izdvaja od ostalih sličnih mjesta u Rijeci, te po čemu je prepoznat kao jedan od najboljih klubova u zemlji i regiji. Novu sezonu u Stereu zamišljamo kao kombinaciju triju programskih smjerova – live koncerti raznih urbanih smjerova, elektronski partyji i organizacija zatvorenih događanja, kao što su maturalne zabave, promocije, modne revije, te večeri srednjoškolaca i studenata.
Koncerti za sladokusce…
Od samog otvaranja, 24. 9. jasno je u kojem će smjeru ići Stereo Klubb. Sezonu započinjemo koncertom Disco’N’Actiona, koji slovi za trenutno najbolji hrvatski plesni live act show. Kroz listopad će biti mnoštvo koncertnih događanja od kojih bi izdvojili promociju novog albuma Elementala. Studeni je i dalje na razini, sa nekim izvođačima smo još u pregovorima, a definitivno najjače gostovanje ove polusezone zbit će se u subotu 27. 11. kada gostuje slovenski Laibach. U prosincu nam se sprema koncertna promocija Ede Maajke sa bendom i božićni koncerti Jinxa, te Pipsa, Chipsa & Videoclipsa.
…Partiji za pravu ekipu…
Što se tiče elektronske scene, program se tu grana na tri pravca. Masa:kru nastavit će sa svojim proslavljenim [dramen’beis] serijalom, te od njih imamo obećanje stranih imena i uvijek dobre zabave. Stereo Klubb.ING naziv je nove elektronske večeri koja planira biti pristupačna svima, sa odličnim domaćim imenima i mješavinom moderne plesne glazbe. Perjanica elektronskih večeri bit će Balance FM koji planiraju raditi jedan party mjesečno, sa uistinu jakim stranim gostima, što je i vidljivo iz otvaranja party sezone 25. 9. kada upravo na njihovoj večeri gostuje poznati španjolski DJ Dosem.
…Lagano osvježenje…
Osim programa, za kojeg osobno mislimo da je stvarno vrhunski, izvršili smo i građevinsku rekonstrukciju prostora. Dodali smo i ponešto detalja u interijer, te time lagano osvježili klub. Kod pića, najbitnija promjena se dogodila u bambusu, koji je sada dostupan svima po pristupačnoj cijeni. Široku ponudu Sterea upotpunjuju i tri nova piva koja ćete moći konzumirati kod nas: Ožujsko pšenično pivo, Staropramen i Tomislav. Za otprilike tri tjedna očekuje nas i novi dizajn sitea zabava.hr.
…i za kraj
Akcija “Organiziraj svoj događaj” i dalje traje, te nam se možete obratiti na info@zabava.hr ukoliko želite napraviti svoj događaj kod nas. Također, bilo kakve ideje, savjeti i sugestije su više nego dobrodošli. Slobodno nam se javite na gornju mail adresu.