Browse By

Stars Gathering 2012 u Ambasadi Gavioli

Zaključni dio ljetne party trilogije u Gavioliju bit će prava poslastica za sve, koji budno pratite glazbene trendove na europskim festivalima i klubovima na Ibizi. A sve to moći ćete okusiti u obliku jedinstvene retro-futurističke priče, koju će vam 14. rujna na Stars Gatheringu 2012 izmiksati Chris Liebing i Valentino Kanzyani.

Chris Liebing je jedan od onih pionira plesne kulture koji su među prvima odbacili gramofone te klasično miješanje glazbe nadgradili s manipulacijom digitalnih zvukova i editiranjem u živo. Chris uz to nije zaboravio da je bit glazbe, digitalne i analogne, prije i poslije mix pulta – čovjek, njegova duša, pete i srce: “Kada sviram, želim da se ljudi izgube u glazbi, da izgube presudu o vremenu i prostoru, no to se postigne samo ako se poklope prava glazba, vrhunski klub i opuštena publika. “I upravo zbog toga mu rado prislušnu i oni, koji uobičajeno pri tehnu dižu nos.

Valentino Kanzyani, strastveni glazbeni vagabund, vođa kolektiva Jesus Love You, i prvi ambasador Gaviolija u svijetu, ovaj će put predstaviti zvuk projekta Next Wave, svoja svježa EP-ja Love & Gratitude pt 1 & 2 te nekoliko novih produkcija s albuma, kojeg će uskoro izdati na Cadenza Records u vlasništvu prijatelja Luciana, s kojim surađuju i na zabavama Vagabundos u klubovima Ushuaia i Pacha. Uz Crisa i Valentina nastupit će još Aneuria, Tomy DeClerque, Veztax i Alex Cvetkov.