Browse By

Springsessions konferencija propituje budućnost digitalne industrije

Springfestival prati serija predavanja Springsessions, koja se održavaju 30. i 31. svibnja 2013. u muzejskom okruženju Joanneumsviertel. Rezultat je to kreativnog partnerstva između Springfestivala i ugledne agencije za organiziranje konferencija FITC iz Toronta.  Springsessions se održava paralelno sa Springfestivalom, a u proteklim je godinama ova konferencija postala dio potpunog doživaljaja Graza.
Springsessions ujedinjuje neke od svjetskih najbistrijih umova u kreativnom okruženju inspirativnih debata. Radi se o izazivanju granica, stvaranju novih kanala misli i pronalaženja nečeg novog na mjestima na kojima to najmanje očekujete. Naglasak je na okolišu, a kad se radi o toj temi niti jedna ideja nije prevelika ili premala, te se potiče suradnja i kreativno razmišljanje. Predavači na konferenciji Springsessions dolaze iz cijelog svijeta, kreiraju trendove, vizionari su i razmišljaju izvan kalupa, a svi su stručnjaci i pioniri u svojim područjima.
Bilo da ste poslovni čovjek, imate odlične ideje ili drugačije poglede na trenutačne trendove, Springsessions je obavezni element Springfestivala. Upoznajte potencijalne nove klijente, poslovne partnere i kolege poduzetnike u živopisnim i poticajnim razgovorima.
Springsessions promovira inovativne projekte koji oblikuju budućnost digitalne i dizajnerske industrije. Ovogodišnje teme uključuju digitalnu umjetnost, maštu, inspiraciju, dizajn, vizualnu kulturu, eksperimentalnu tehnologiju, interaktivno iskustvo ili pak informatičku umjetnost.
Svatko je dobrodošao na konferenciju Springsessions. Bez obzira kakva je vaša pozadina, svakako je dobrodošla u uzbudljivom istraživanju tema u samom srcu moderne kulture – Grazu.
Prvi potvrđeni govornici označavaju obećavajuću i inspirativnu konferenciju.

I još nekoliko govornika treba biti potvrđeno.
Više informacija na www.springfestival.at  / http://www.facebook.com/springfestivalgraz
Ulaznice: http://www.springfestival.at/tickets