Browse By

Spremite se za Party United – proljetni klupski spektakl u Zagrebu!


Manje od tjedan dana dijeli nas od početka drugog po redu klupskog spektakla pod nazivom PARTY UNITED koji će se održati na području grada Zagreba, u subotu, 01. svibnja 2010. od 21:00h. PARTY UNITED je revolucionarni event-koncept specijalno razvijen od strane agencije 4ART i predstavlja jedno od najzanimljivijih i najvećih klupskih događanja do sada održanih kod nas.
PARTY UNITED obuhvaća cjelonoćni provod u 15 kubova od kojih svaki nudi različit glazbeni program, vrhunske izvođače, odličan provod, poklone i niz drugih iznenađenja.
U cijenu ulaznice od 40 kuna, uključeni su besplatni shuttle busevi koji će cijelu noć kružiti gradom i posjetitelje prevoziti od kluba do kluba, kao i poklon bon studija FASHION ADDICT u vrijednosti od 50 Kn koji svi posjetitelji mogu koristiti do 01.06.2010. (vrijedi samo uz predočenje ulaznice). Pored toga, kupnjom ulaznice posjetitelji mogu sudjelovati u velikoj nagradnoj igri PARTY UNITED-a te osvojiti nagradno putovanje u PRAG na festival Sonisphere 2010. – powered by Urban Travel. Više informacija na: www.partyunited-zagreb.com.
Da PARTY UNITED nije samo običan party dokazuje i suradnja sa svjetski priznatim brandom dance4life čime event od 1. svibnja dobiva i edukativnu komponentu. dance4life je globalni pokret koji inspirira, pokreće i ujedinjuje mlade kako bi potisnuli epidemiju HIV-a/SIDE zauvijek! Više informacija pronađite na: www.dance4life.com
Veliki zagrebački klupski spektakl PARTY UNITED je krajem siječnja oduševio na tisuće posjetitelja noćnih klubova što najbolje dokazuje broj od preko 10.000 partyjanera koji su se 23.01.2010. godine usprkos temperaturi od minus šest stupnjeva Celzijevih, provodili cijelu noć diljem grada.
U želji da ponudi što kvalitetniji i raznovrsniji program, organizator je odlučio uključiti nekoliko novih klubova te se ovaj puta u sklopu PARTY UNITED-a predstavljaju:
Klub Aquarius, Babbar, Boogaloo, Fanatic, Hemingway Bar Tuškanac, In Bar, KSET, klub Macao, Maraschino, MMC Studio, Močvara, Purgeraj, Rush Bar, Discotheque Saloon, Sirup.
Pozivamo vas da doprinesete revoluciji u noćnom životu Zagreba tulumarenjem na PARTY UNITED-u!
Više informacija pronađite na službenim stranicama: www.partyunited-zagreb.com.