Browse By

Soundforms u Aquariusu

Promocija domaće psytrance/progressive produkcije u Aquariusu: HIKARU je progressive/trance side projekt iskusnog glazbenika Davora Tosovica, koji je poznatiji po svom radu na SHUMA projektu zajedno s partnerom u zločinu Emirom Cehaicem.
Kao dio svog glavnog projekta Shuma izdao je preko 25 izdanja na izdavačkim kućama kao sto su Beef, Hadshot, Two-b-Music,HomeMadeElectronica, Decoded mini, Bondage, P.O.R.N., Chaishop, Tupan, Blue tunes…itd. Hikaru nastavlja gdje je Shuma stala kad je napustila trance scenu prije 4 godine. Glavni koncept Hikaru projekta je stilski povezati progresive trance s utjecajima techna i minimala.
DEIMOS je psytrance/breaks projekt zagrebačkog producenta Igora Čeranića. Baveći se glazbom od 2003. godine, Igor uskoro pokreće svoj prvi, downtempo projekt pod nazivom Perfect Blind,. Ova bi se izdanja, objavljena na hrvatskom net-labelu Diggarami, mogla žanrovski opisati kao fuzija chillouta, dark ambienta i izlomljenih ritmova. Za razliku od njegovih ambijentalnijih radova, Deimos projekt se fokusira uglavnom na psytrance glazbu (tech, full on), uz mali dodatak psybreaksa i techna. Prvi autorski album, čija je sudbina još vrlo neizvjesna, je trenutno u završnim fazama produkcije, a remix trake No Quarantine izlazi na budućoj Diggaraminoj kompilaciji.
PLASMA CORP je psytrance/progressive projekt Twisted Twinsa koji je nastao prije dvije godine kao plod dugogodišnjeg DJ iskustva i eksperimentiranja s glazbenom produkcijom. Njegov stil je kombinacija progressive trance-a,techna i psy-a.
TWISTED TWINS Poznati zagrebački dj-i, glazbom se bave od kraja 90tih, rezidenti su na klupskom psytrance programu Soundforms koji se održava u zagrebačkom Aquariusu. Njihov glazbeni stil je progressive i UK psytrance. U svojoj dugogodišnjoj karijeri svirali su u svim bitnim zagrebačkim klubovima (The Best, Jabuka, Močvara, Kset…)..i na najvećim trance eventima u Hrvatskoj kao što su festivali Future Nature i Underwater Overground. Također su nastupali kao predgrupa legendarnom bandu The Prodigy u Domu sportova s posebnim psybreaks setom.
Info:
08.01, četvrtak Aquarius
Live act: Hikaru, Deimos, Plasma Corp
DJset: Twisted Twins, Deco:Nemo
22h/30Kn