Browse By

Sound Designers: Halloween večeras u Aquariusu!

Brižnim i mukotrpnim čarabiranjem pronašli smo formulu, savršeni zvuk koji će otjerati gotovo sve podivljale demone u najstrašnijoj noći u godinu – Halloween. Formula postaje aktivna ispijanjem Zombie cocktaila, koja je zbog svijih specijalnih čari ove subote na akciji od samo 40 kuna.
Na A2 flooru magijati će naši nemirni (ali ne i zli) duhovi DJ ČAKI & DJ SKRILEKS, dok će na A1 podiju sve uklete duše otjerati DJ Hadji + njegov VJ. Naša glazbena ekipa pružit će vam neponovljive trenutke uz ritmove housea u svim varijacijama. U taj scenarij dodajte koju vješticu, kostura, zombiea ili Freddy Krugera i dobit ćete najstrašniji i najplesniji Halloween ikad.

Stoga od vas očekujemo da nadmašite sami sebe kada su maske u pitanju, jer ove se godine bira najbolja maska, čiji će vlasnik biti nagrađen jednim čarobnim jumbo zombie coktailom. Aquarius će biti prigodno ukrašen, posjetitelji će kao i svake godine svojom kostimografijom biti dio interijera. A sudeći po lanjskim godinama, možemo sa sigurnošću tvrditi da će ovaj Halloween po svojoj scenografiji, kostimografiji i glazbi definitivno najoriginalniji i najzanimljiviji i najvjerodostojniji party na ovim prostorima. Omađijajte se dobrim vibrama i odličnim maskama i dođite po malo spookey zabave u organizaciji vaše Sound Designers ekipe.
Za potpuni Halloween show potrudit će se i naše kostimirane animatorice i plesačice.
Najbolja maska Zombie-a dobija JUMBO ZOMBIE KOKTEL!