Browse By

Snoop Dogg otvara Fresh Island Festival u srijedu 10. srpnja na plaži Zrće

U srijedu 10. srpnja, tik uz prekrasno Jadransko more, na internacionalno poznatoj plaži Zrće, na „New Yorker Main Stage“ u klubu Papaya nastupit će američka super zvijezda „Snoop Dogg aka Snoop Lion“. Uz nastup hip-hop ikone Snoop Dogga, organizatori najavljuju bogati „line up“ i nastupe za sva četiri dana festivala. Snoop Dogg će otvoriti drugi po redu Fresh Island festival, koji ove godine ide u specijalnom izdanju od čak 4 dana i noći između 10.-13. srpnja. u klubovima Papaya i Aquarius.
Jedno od većih osvježenja na europskoj festivalskoj sceni Fresh Island Festival, donosi veliki val ljetne koncertne svježine te najavljuje festivalsko otvorenje sa jednim od najvećih glazbenih ikona uopće, SNOOP DOGG-om aka Snoop Lion. Fresh Island Festival je tako stao uz bok najvećim svjetskim festivalskim pozornicama poput Fraunfeld-a, Exita i Wireless Festivala, a nastup na popularnoj plaži Zrće biti će jedan od ekskluzivnijih, u vrlo intimnoj atmosferi jer se radi o nastupu za samo 3000 najvjernijih fanova.
Kao jedini hip-hop festival u Jugoistočnoj Europi, te jedini europski hip-hop festival na plaži Fresh Island će u četiri dana i noći predstaviti najbolje od hip-hop-a i to na četiri turbo pozornice klubova Aquarius i Papaye. Uz nastupe svjetskih američkih zvijezda svakog dana, festival će obilovati i nastupima poznatih DJ-eva i MC-a, te dnevnim „Boat“ i „After Beach Pool“ partyijima. Hip Hop fanovi moći će uživati i u različitim plesnim i muzičkim radionicama, projekciji filmova, extremnim sportovima na vodi, crtanju grafitta…Uz temperaturu od 35°C, prekrasno Jadransko more i plažu Zrće, Fresh Island Festival zaslužuje ljetnu titulu „YOUR PERFECT HIP-HOP HOLIDAY“, koji je ujedno i slogan promotivne kampanje festivala na inozemnim tržištima.
Snoop Dogg u zadnjih nekoliko mjeseci osvaja medijske stupce svojom reinkarnacijom te novim aliasom Snoop Lion, a uskoro mu izlazi novi album i dokumentarni film pod zajedničkim naslovom „Reincarnated“. Veliku pompu diže i svojim nedavnim nastupom kada na binu uz svog kolegu Dr.Dre-a kroz hologram oživljava lik preminule rap legende 2 Pac-a. Veliki nogometni fan i kolekcionar dresova u svojoj bogatoj kolekciji čuva i hrvatski dres.
Ulaznice za ovaj jedinstveni ljetni doživljaj moći će te kupiti isključivo u festivalskom izdanju (četiri dana i noći) po cijeni od 46 eur (345kn) na službenim stranicama www.fresh-island.org/tickets . Fresh Island Festival „Fo Shizzle“ turistički paketi za inozemno te domaće tržište nuditi će različite pogodnosti, a sadržavat će ulaznice, smještaj, welcome drink, festivalske majice i različite pogodnosti te će biti dostupni na www.fresh-island.org/accommodation .
SNOOP DOGG
snoop dogg aka snoop lion small
Calvin Cordozar Broadus, Jr. (Long Beach, Kalifornija, SAD, 20. listopada 1971.), bolje poznat po svom umjetničkom imenu Snoop Dogg (ranije poznat kao Snoop Doggy Dogg, a trenutno koristi ime Snoop Lion), američki je reper, pjevač, glazbeni producent, glumac i tekstopisac. Njegova glazbena karijera započela je 1992. godine kada ga je uočio Dr. Dre. Gostovao je na nekoliko Dreovih pjesama sa albuma The Chronic, te na pjesmi “Deep Cover” koja je glavna melodija u istoimenom filmu, a album The Chronic je proglašen za jedan od najboljih hip-hop albuma ikad. Iza njega su platinaste, dijamantne naklade, rasprodani koncerti na stadionima, arenema te možda najveći popis hitova uopće kod jednog izvođača poput „Gin & Juice“, „Who Am I (Whats my name?)“, „Let me ride“, „Nuthin but a ‘G’“, „Bitch Please“, “Drop It Like It’s Hot”, “Let’s Get Blown”, “Signs” i “Ups & Downs”, “The Next Episode”, “Beautiful”, “Sexual Eruption”… Vlasnik je bezbroj glazbenih nagrada i priznanja, a svoj talent iskazuje i glumom u mnogim filmskim, dokumentarnim, animiranim, serijama i reality uspješnicama kao što su Training Day, Hotel Transylvania, Bones, Starsky & Hutch, True Blood i dr. Bilo da snima reklame sa David Beckhamom, snima filmove sa Denzel Washingtonom, nastupa sa Coldplay-om, trenira srednjoškolsku nogometnu reprezentaciju ili obara svjetske top liste, Snoop Dogg je rijetko viđena planetarno uspješna zvijezda čije nastupe uživo nikako ne smijete propustiti.
U srijedu 10. srpnja pod zvjezdanim nebom, tik uz more, u jednom od najljepših open air klubova na svijetu, na New Yorker Main Stage u klubu Papaya, Fresh Island Festival otvorit će legendarna američka zvijezda SNOOP DOOG aka SNOOP LION.