Browse By

Sky Fusion slavi tri godine

sky
U studenom 2006. godine, osječki klub Oxygene bio je lokacija prvog Sky Fusion party-a u Osijeku. Nekoliko tjedana prije emitirana je prva Sky Fusion emisija, na američkom online radiu – Sense.FM. Jednosatno predstavljanje noviteta iz progressive house i progressive trance, pa kasnije i nešto više tech orjentiranih stilova nastavilo se do današnjeg dana, te je emisija dogurala do čak 65 epizoda, odnosno 65 sati glazbe koje je pripremio i uredio Marko Felinger, osnivač i pokretač Sky Fusiona.
Danas, tri godine poslije, prisjećamo se svih većih i manjih evenata iza kojih stoji Sky Fusion, te se okupljamo kako bi obilježili tri godine uspješnog rada organizacije, ali i glazbene emisije. Kroz godine Sky Fusion organizacija je imala priliku ugostiti većinu osječkih DJ snaga, te je na taj način pokazala da je Osijek oduvijek bio među najaktivnijim gradovima kada je u pitanju elektronska glazba. Basement Sessions, Ronski Speed, Audionova, Summer Joy, Easter Special i Xmas Gathering su samo neki od uspješno održanih evenata u osječkim klubovima koje je SF ponosno predstavio osječkoj publici.

Event koji ovom prilikom najavljujemo održati će se u podrumu novog osječkog kluba (Night Bar Pandur)  u subotu, 21. studenog s početkom u 23h. Nastupiti će dva perspektivna osječka DJa – Delight i Gogzy, a podršku će im pružiti Sky Fusion rezident –Marko Felinger. Glazba koju možete očekivati na trećoj godišnjici SF-a najviše će kružiti oko house stila, ali u raznim oblicima(progressive, tech, electro, disco). Ulaz je besplatan!