Browse By

SKA&BASS se vraća u grad!

SKA&BASS se vraća u grad, točnije u Stereo Dvoranu (18.04.) s nikad boljim line-upom koji uključuje lude francuske veseljake, ponajboljeg drum&bass DJ-a u regiji i najtalentiranije domaće dnb snage! Uz to, po prvi puta i VJ-ing za pravi party doživljaj!
JOKE (Francuska)
Ragga/Ska/Rock
Nakon dvije godine i još jednog izdanog albuma, pariška eksplozivna formacija Joke vraća se u Rijeku! Za one koji ne znaju, možemo ih definirati kao mješavinu DJ scratchinga i pametnih tekstova s ludom puhačkom sekcijom. Joke se sastoji od 8 članova koji zajedno stvaraju glazbu različitih kulturnih stilova i utjecaja. Na njihovom koncertu možete čuti sve: od panka preko hip-hopa i raggamuffina do soukousa. Na stageu se transformiraju u pravu fuziju, infektivnu energiju, na koju publika odgovara divljanjem.
DJ Rahmanee (Srbija)
Drum&Bass/Jungle
Svi se sjećamo paklenog prvog [dramen’beis] partya u Stereo Dvorani daleke 2006. godine kada se tresao pod, a unutra je bilo više od 700 ljudi. Headliner tog događaja bio je upravo beogradski DJ Rahmanee, a sad se vraća u Rijeku da ponovno razori dancefloor! Rahmanee se počeo baviti dnb DJ-ingom 1999. godine u malom ali kultnom beogradskom klubu Dolar, gdje je radeći slijedeće 4 godine izučio DJ zanat i postao poznat široj beogradskoj publici. Od tada do danas je radio kao rezident DJ u svim većim klubovima u Beogradu i bio je podrška skoro svim većim drum&bass imenima koji su gostovali u Srbiji. Imao je i nekoliko zapaženih nastupa na EXIT festivalu u Novom Sadu.
Sven Nalis i DJ Rotten (Rijeka)
Drum & Bass/Jungle
Kao domaćini partyja na SKA&BASSU nastupaju Riječani Sven Nalis i DJ Rotten. Dobro su poznati svima, često su nastupali na raznim mjestima po Rijeci i Hrvatskoj. Sven Nalis će nas atmosferičnim setom uvesti u party, dok je Rotten za kraj rezervirao veseli jungle set!
lole.kee.bolek (Rijeka)
VJ-ing
Po prvi put na SKA&BASSu VJ-ing u izdanju poznatog i priznatog riječkog kolektiva lole.kee.bolek.