Browse By

Sirup u novim prostorijama!

Nakon što je u svibnju ove godine objavljena vijest o zatvaranju kluba, a ubrzo zatim i ona o preseljenju kluba nakon ljeta, prije nekoliko je dana objavljena i nova Sirupova adresa na kojoj će se plesati već od početka studenog.
Riječ je o prostoru u prizemlju glavne zgrade nekadašnjeg industrijskog kompleksa Paromlin, jednog od najznačajnijih primjera industrijske arhitekture u Hrvatskoj s početka 20. stoljeća, čiji je najveći dio stradao u velikom požaru 1988. Posljednjih desetak godina o neoštećenom dijelu Paromlina brine najstarija zagrebačka neprofitna udruga GRUNpF, koju su još 1962. osnovali Tom Gotovac, Vlasta Delimar i Vladimir Dodig Trokut, a s kojom je Sirup dogovorio novi koncept rada kluba.

Novost u radu kluba je i unaprijeđenje suradnje s iskusnom ekipom Pozitivnog Ritma, koja će u novom prostoru preuzeti brigu o ugostiteljskoj usluzi te kreirati dio programskog sadržaja. Osim prepoznatljivih večeri elektroničke glazbe, suradnje sa lokalnim promo crewovima i DJ gostovanja vikendom, Sirup će u novom prostoru biti gotovo svakodnevno u funkciji te nuditi zabavno-edukativne sadržaje poput glazbenih, likovnih, video i plesnih radionica, filmskih projekcija, prezentacija, predavanja, seminara i sl.