Browse By

Silicone Soul u EMI školi za glazbene producente


EMI edukacija za glazbene producente ugostila je poznati engleski producentski dvojac Silicone Soul. Tijekom predavanja, u ugodnoj atmosferi, polaznici su imali prilike upoznati se pobliže s njihovim radom, usponima i padovima u karijeri, tehnikama te opremom koju koriste za glazbenu produkciju. Iznimno veliki gosti na EMI edukaciji također su imali prilike predavati o načinu otvaranja izdavačkih kuća te približiti polaznicima malo više i taj oblik nastavka glazbene karijere. Možda najzanimljivija tema mnogim polaznicima je bila predavanje o nastanku mega popularnog hita “Right On” ovog producentskog dvojca.  EMI edukacija ne skriva zadovoljstvo u činjenici da su kroz predavanje nekoliko puta spomenuli kako je edukacija vrlo bitna te im je žao što oni nisu na početku karijere imali mogućnost pohađanja iste.
Također, drago im je što su imali priliku sudjelovati u jednoj edukaciji u postupku stvaranja novih glazbenih producenata.
Započeli su upisi za novu grupu 2010./2011. za EMI edukaciju te smo sigurni da možemo očekivati još veća svjetska imena na predavanjima.

Više informacija na http://www.emi.com.hr