Browse By

Shapeshiftersi u Aquariusu

Nakon punih godinu dana, u Zagreb nam po treći puta dolazi najtraženiji house dvojac na svijetu te miljenici domaće publike – The Shapeshifters! Iza imena Shapeshifters krije se dvojac Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. svojim hitom “Lola’s Theme” pogodili savršenu mješavinu modernog zvuka i nostalgije te osvojili prestižna mjesta na svim svjetskim klupskim i radijskim top listama.
“Lola’s Theme” je, uz nametanje novih standarda dance sceni dobila podršku i najzagriženijih pristalica housea. Dvojac koji je Englezima vratio groove, sa svojom je uspješnicom proveo tjedne i tjedne na prvom mjestu UK liste, a onda je i kontinentalni dio Europe poželio da njihovi plesni podiji ožive u ritmu Shapeshiftersa. Odjednom su postali najtraženiji klupski program, a nakon ljetnih partyja i DJinga na Ibizi, za koje bi većina dala bogatstvo da im je prisustvovala, svi mediji su brujali o Shapeshifters dance fenomenu.
Zajedno, Shapeshiftersi sviraju što se najbolje može opisati klupskom glazbom- underground house sa elementima funka, soula, i tamnijeg „techy“ doba. 2008. im donosi novi dom u DEFECTED labelu, gdje uživaju u mogućnosti produciranja za „klubere“, više nego za mainstream radio top liste. „Ponosni smo našim postignućem- naš remix Christina Aquilere ‘Ain’t No Other Man’ na vrhu je US dance lista, Candi Station ‘You Got The Love’ je broj 1.
Na Music Week Club Chartu, i remiksirali smo George Michaelovu ‘Flawless’. Debi singl ‘Lola’s Theme’ došao je do broja 1 na UK listama, i album ‘ Sound Advice’dao nam je 3 nova top 20 hitova“ kaže Max. US ih je prihvatio otvorenih ruku, kao favoriti Frankie Knucklesa i Def Mix ekipe, 2007. Njihov dance remix Leone Lewis ‘ Bleeding Love’ popeo se visoko na US top liste, upravo u vrijeme njihove turneje Miami, LA, Denver San Francisco, Washington…
Trenutno remixiraju Todd Terryevu ‘Get Down’ za Defected label.
Shapeshifters – Delirious (home team)
13.12. Subota – Aquarius, Zagreb
Ulaz: 22h / 80 / 100kn