Browse By

SHAPESHIFTERSI RASPLESALI ŠIBENIK

Dalmacija postaje svjetski centar ljetne zabave. Šibenik je otvorenjem novog open air Sun Club-a vodeći grad klupske zabave, a na partiju otvorenja britanski DJ dvojac The Shapeshifters pokazao je zašto su godinama među najtraženijim DJ-ima svijeta. Oduševljeni posjetitelji tulumarili su do ranih jutarnjih sati a uz zarazne hitove elektronske glazbe zasplesale su i prekrasne manekenke Tina Katanić i Vedrana Linardić te mnogi drugi.
 
„Kako stalno putujem po svijetu često imam prilike i posjetiti klubove i glazbene festivale. Sun Club me zaista oduševio, zabava je vrhunska, a The Shapeshifterse sam slušala već nekoliko puta i ponovno su bili odlični!“- izjavila je manekenka Vedrana Linardić.
Sun Club novi je klub modernog uređenja i prekrasnog interijera u kojem su udobnost gostiju i nezaboravan provod na prvom mjestu. Na prekrasnoj lokaciji Dubravski put 56., Bilice, Sun Club klub bez teksta ostavlja i one najzahtjevnije bilo zbog pomno birane glazbe, prekrasnog elitno uređenog prostora ili pak vrhunske produkcije, brojnih dodatnih sadržaja i specijalnih efekata koji oduševljavaju.
 
U sklopu vrhunskog DJ programa Sun Club će ovog ljeta ugostiti brojna svjetska DJ imena, a očekuju nas i koncerti domaćih i stranih zvijezda zabavne i pop glazbe. Već idućeg vikenda 09. Kolovoza gostuju Freemasonsi!

 
Ulaznice se mogu kupiti po pretprodajnoj cijeni od 70 kuna u sustavu Eventima (www.eventim.hr), te na dan nastupa po cijeni od 80 kuna na blagajni Sun Cluba.