Browse By

SHAPESHIFTERSI OTVARAJU NOVI OPEN AIR KLUB SUN CLUB

Noćni život Dalmacije i Šibenika od ovog će vikenda biti osvježen otvaranjem novog open air kluba Sun Club. Party otvorenja novog nezaobilaznog mjesta zabave u petak, 01. kolovoza od 23 sata predstavlja legendarni britanski DJ dvojac The Shapeshifters te brojna druga iznenađenja koja će upotpuniti vruću dalmatinsku večer.
Iza imena The Shapeshifters krije se dvojac Max Reich i Simon Marlin koji su 2003. godine svojim hitom Lola’s Theme svjetsku glazbenu scenu promijenili zauvijek. Inovativnim su pristupom stvaranju glazbe nametnuli nove standarde na sceni, a kombinacijom underground house glazbe s elementima funka, soula i techy doba inicirali plesnu groznicu na podijima širom svijeta. Posljednjih su godina postali pravi miljenici hrvatske publike.
 Sun Club novi je šibenski klub modernog uređenja i prekrasnog interijera u kojem su udobnost gostiju i nezaboravan provod na prvom mjestu. Na prekrasnoj lokaciji u Dubravskom putu 56. (Bilice), Sun Club će bez daha ostaviti i one najzahtjevnije bilo zbog pomno birane glazbe, prekrasnog elitno uređenog prostora ili pak vrhunske produkcije, brojnih dodatnih sadržaja i specijalnih efekata koji oduševljavaju.
Spoj vrhunskog programa u kojem će ovog ljeta nastupiti brojna svjetska DJ imena te koncertnih događanja uz domaće i strane zvijezde zabavne i pop glazbe bez sumnje pružaju izbor u kojem će svatko pronaći idealan ljetni provod za sebe. Rezidenti Sun Cluba su DJ Ivan Bačić (Gallery, Khala Bar) i DJ Bronxwell.
Ulaznice za party otvorenja uz nastup britanskog dvojca The Shapeshifters mogu se kupiti po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna u sustavu Eventima (www.eventim.hr), te na dan otvorenja po cijeni od 90 kuna na blagajnu Sun Cluba.
Od sutra dijelimo 3×2 karte za otvorenje! Stay Tuned!