Browse By

Shamballa: Tranceport ide dalje!


Nakon pilot projekta TrancePort u Shamballi prošli mjesec i pretrpanog malog floora istog kluba, vrijeme je da ponovimo spektakl, ali ovaj pun na velikom flooru. Naime, Zagreb je ipak pokazao da mu fali klupskih večeri poput TrancePorta i ponukani time, Sunlab i Damien opet organiziraju event kojime će ljubitelji trance i progressive zvuka opet doći na svoje, ali ovaj put u većem i još boljem izdanju nego prije.
TRANCEPORT vol. 2
Petak 24.02.2012.// Shamballa Club Zagreb
DJ DAMIEN (Shamballa)
DJ SUNLAB (Unearthed Records, UK)
Prošli put smo vas put rasplesali sa svevremenskim stvarima autora tipa ARMIN VAN BUUREN, TIËSTO, PAUL VAN DYK, FERRY CORSTEN, ABOVE & BEYOND, GARETH EMERY, KYAU & ALBERTA, MARKUS SCHULZ, DEADMAU5, ATB, PAUL OAKENFOLD i ostalih. Ovog puta očekujte sve to, ali sa još više energije, zadovoljstva i sreće – onako kako samo Trance može pružiti svojim slušateljima. Također, mislimo da će vam ovo poslužiti kao najbolji warm-up za skorašnji svjetski spektakl u Beogradu – A State Of Trance 550 party!

DJ Damien aka Damjan Šprem se bavi DJ-ingom od 2004. godine. Od tada je svirao u najpopularnijim zagrebačkim i hrvatskim klubovima npr. Shamballa, Aquarius, Aurora, Saloon (rezident od 2010. – 2011.), Fly! Bar (rezident od 2010. – 2011.), Mansion (ex Piranha), te više puta svirao sa svjetski poznatim imenima tipa The Shapeshifters, Viktoria Metzger… Vrhunac karijere mu je bio kad je u lipnju 2010. godine doveo svjetski poznati trance duo Kyau & Albert u Zagreb, a koji su napravili show za pamćenje! Iako se zadnjih godina glazbeno dosta odmaknuo od svojih korijena, došlo je vrijeme da se vrati svojoj istinskoj ljubavi – trance glazbi i da vas raspleše predivnim trance zvukovima.
Sunlab aka Mišo Šegan od je ranih dana fasciniran elektronskom muzikom, posebice Trance žanrom. Odmalena u doticaju sa klavijaturama što je 2004. godine preraslo u eksperimentiranje sa muzičkom produkcijom. Nakon nekoliko godina rada i povezivanja s drugim ljudima došlo je do odličnih rezultata s objavom prvih singlova na stranim labelovima kao što su: Bonzai (BEL), Unearthed Records (UK), Blue Soho Recordings (TUR). Svoje početke bilježi pod raznim aliasima i suradnjama kao što su Moonsouls (Bojan Njegomir), T-Sphere, Nash & Stryker (House) i naravno Sunlab pod kojim izdaje i nastupa. Veliki interes iskazuje i za DJ-ing uz nekoliko official nastupa.
Sve je rečeno! U petak 24.02.2012. znate gdje ste!