Browse By

Shamballa Closing night


Shamballa se od Vas na neko vrijeme pozdravlja, odjavljuje sezonu koja je unijela novitete – programske i organizacijske- i, ponajviše Vašom zaslugom, donijela puno puno toplih, veselih, rasplesanih i pomalo pripitih trenutaka!
Što Vas očekuje ove subote?
Joe 2 Shine, poznati hrvatski producent i DJ, službeni je DJ Fashion TV partya (kojem ste prije samo nekoliko tjedana prisustvovali kod nas), hrvatski je predstavnik svjetski poznatih HED KANDI partya, a svirao je i na raznim festivalima elektronske glazbe pred više tisuća ljudi.

Subota 14.5.2011. @ Shamballa
CLOSING NIGHT
☆ One man show by DJ JOE 2 SHINE

Zbog profinjenog glazbenog ukusa, energičnih i inspirativnih nastupa te odlične interakcije s publikom postao je jedna od najdominantnijih osoba na hrvatskoj house sceni. Za Vas će JOE ove subote odsvirati ☆XXL MASHUP☆ svih najnovijih stranih RnB i HOUSE hitova!

Lijepe Shamballa hostese dočekat će Vas sa pićem dobrodošlice i pokojom grickalicom, a naši će promotori, kao i uvijek, biti u klubu za Vas- i njima se možete obratiti (kao i osobi koja Vas checkira na ulazu) kako biste ostavili svoje podatke…i predbilježili se za SHAMBALLA VIP ISKAZNICE koje ćete Vi, uz naše najredovitije članove protekle sezone- dobiti uoči otvorenja iduće sezone – a donosit će Vam brojne pogodnosti!
Ulaz je dozvoljen samo starijima od 21 godine (Girls 18+, Guys 21+).
Besplatan ulaz je moguć isključivo preko popisa do 01:00h.
– Za rezervacije, popis i dodatne informacije, javite se našim promotorima (popis promotora i njihovi brojevi na službenoj SHAMBALLA grupi) ili nazovite 099/721 7777