Browse By

Sexy & Glam doček Nove godine uz Tomcrafta i Petra Dundova

Osječka udruga We Love Music sa zadovoljstvom Vam predstavlja još jedno izdanje ‘Sexy & Glamdočeka Nove godine, koji se nakon Esseker centra i Dvorane Gradski vrt održava u osječkom klubu Bastion, uz generalno pokroviteljstvo koje potpisuju Ballantine’s i Cosmopolitan. Kao i protekle dvije godine, dobra glazba je oduvijek bila prioritet te će posjetitelji ‘Sexy & Glam’ dočeka 2011. godinu moći ispratiti uz njemačkog pionira elektronike – DJ Tomcrafta. Drugo ime večeri biti će najuspješniji hrvatski DJ – Petar Dundov, a lokalna podrška biti će House Dealers dvojac te rezident kluba Bastion – DJ Chimp-E.

Uz atraktivan program na glavnom flooru, novogodišnji party u Bastionu ove godine nudi i nešto za ljubitelje domaćih zvukova, točnije živu svirku tamburaša, koja je oduvijek bila popularna na prostorima slavonske ravnice. Tako će na drugom flooru nastupati tamburaški sastav Zlatni vez, uz podršku DJ-a koji će puštati domaću glazbu.
Ulaznice za ‘Sexy & Glam’ doček Nove godine mogu se nabaviti od 5. prosinca, a postoje dvije vrste ulaznica – obične i VIP ulaznice. U obične ulaznice uključena je neograničena konzumacija jela i pića tijekom cijele večeri, dok uz VIP ulaznice gosti dobivaju još vlastiti stol, konobara, hostese te iznenađenja organizatora. Naklada običnih ulaznica je 850 komada, a VIP ulaznica 150 komada. Cijene ulaznica, kao i prodajna mjesta možete pronaći u daljnjem tekstu.  Također, zahvaljujući generalnom pokroviteljstvu Cosmopolitana, cijena ulaznice neće se mijenjati te na samom dočeku Vas čekaju Cosmopolitan nagrade i iznenađenja omiljenog ženskog časopisa.
Cijena obične ulaznice – 250kn.
Cijena VIP ulaznice – 350 kn.
Prodajna mjesta: Klub Bastion, Coffe House Portanova, Caffe Bar Berlin, Caffe Bar Beckers i Facebook promotori.
Uz sve navedeno, vrijedi dodati i informaciju da će na raspolaganju u klubu biti i čuvana garderoba te je osiguran besplatan parking ispred kluba Bastion. Za dodatne informacije možete se obratiti organizatorima i promotorima putem Facebooka.

NAGRADNA IGRA: 
Brija Dot Com dijeli 2×1 ulaznicu za Sexy & Glam NYE u klubu Bastion, a kako bi sudjelovali u nagradnoj igri trebate kliknuti ‘Like’ pokraj naslova ovog teksta i poslati mail naslova ‘Sexy & Glam NYE @ Bastion‘ i svojim podacima na admin@brija.com. Sretno!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 thoughts on “Sexy & Glam doček Nove godine uz Tomcrafta i Petra Dundova”

Comments are closed.