Browse By

Sensation se vraća u Beograd


Sensation se vraća u Beograd 12. svibnja, ovaj put sa potpuno novim konceptom pod nazivom “Innerspace”. Ovo je drugi put da je Beograd domaćin ovog planetarnog muzičkog fenomena. Prvi Sensation u Beogradskoj areni bio je jedinstveno iskustvo sa gostima iz preko 42 zemlje.
Kao i prošle godine, Sensation će biti održan u Beogradskoj areni, u produkciji ID&T iz Nizozemske i u organizaciji kompanije Insomnia Global SEE.Ekskluzivna pretprodaja ulaznica počinje u subotu 28. siječnja od 15h i trajat će do 5. veljače na svim Card Service prodajnim mestima u Srbiji i regiji, kao i na stranici www.tickets.rs. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 6000 dinara, odnosno 59,50 eura.
Regularna prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak, 6. veljače, od 10h na sensation.com.Sensation Innerspace bazira se na konceptu duhovnosti, koja se može naći na podiju za ples: bez prošlosti, bez budućnosti, sa fokusom na sada i ovdje. U produkcijskom smislu Innerspace je avanturističko putovanje kroz sedam nivoa nevjerovatnih iskustava u kojima posjetitelje vezuje kolektivna svijest o vlastitoj unutrašnjoj ljepoti.

Sve informacije  o Sensation spektaklu u Beogradu mogu se naći na adresama:  www.sensation.com, www.ig-see.com, www.facebook.com/sensation.serbia, www.youtube.com/SensationBelgrade, http://twitter.com/SensationSerbia.