Browse By

Sean Tyas u Shamballi!


Shamballa Club Zagreb dovodi pionira trance glazbe Sean Tyasa u Zagreb! Ovaj njujorčanin koji sada živi u Švicarskoj svoj će premijerni nastup održati 27.4. u Shamballi na programu pod nazivom TrancePort vol.3. Program TrancePort pokrenuli su Shamballin resident DJ Damien i sjajan producent i DJ Sunlab, a u dosadašnja dva održavanja oduševio je sve ljubitelje ove glazbe koji su se tamo našli.
Iako je u svijetu najpopularniji žanr elektornske glazbe, trance glazba u Hrvatskoj nekako i nije najpopularnija Shamballa je odlučila pokazati upravo suprotno. Zagreb je pokazao da mu fali klupskih večeri poput TrancePorta, a gostovanjem Sean Tyasa može lagano reći da trance ulazi u prvi plan, ponajviše zahvaljujući programu TrancePort.
Sean Tyas počeo je mixati davne 1999.godine i do svoje 26. vec je surađivo sa zvijezdama kao što su Christina Aguilera, Pink, Moby, Daniel Bedingfield, Christina Milian, and PPK. Njegov remix za Beam – “On your Mind” privukao je simpatije najvećih trance ikona kao što su Armin van Buuren, Paul van Dyk te John O’Callaghan i možemo reći da je to bila ”Essential Tune” toga žanra. Kada vas podržavaju sve najveće trance face: Tiesto, Armin van Buuren, Sander van Doorn, Paul van Dyk, John O’Callaghan i mnogi drugi, onda znate da mnogo vrijedite a to je upravo ono što Tyas i je.
Na protekla dva TrancePorta, DJ Damien i Sunlab su Vas rasplesali sa svevremenskim stvarima autora tipa ARMIN VAN BUUREN, TIËSTO, PAUL VAN DYK, FERRY CORSTEN, ABOVE & BEYOND, GARETH EMERY, KYAU & ALBERTA, MARKUS SCHULZ, DEADMAU5, ATB, PAUL OAKENFOLD i ostalih. Ovog puta očekujte sve to, ali sa još više energije, zadovoljstva i sreće, a posebna poslastica biti će nastup velikog trance pionira Seana Tyasa.
Uz Shamballin sjajan light i sound, vrhunsku trance i progressive glazbu, očekuje Vas noć kakvu je danas teško doživjeti u zagrebačkim klubovima!
Shamballa club Zagreb // petak 27.04.2012.
TRANCEPORT vol. 3
Special Guest: SEAN TYAS (NY, USA) – 1st Croatia Appearance
DJ Damien (Shamballa)
DJ Sunlab (Unearthed Records, UK)
Cijena ulaznice iznosi 50kn, a preko popisa će biti 30kn.