Browse By

Sasha, Guy J, Henry Saiz i GusGus na ljetnoj terasi kluba Akvarium u Budimpešti

Akvarium klub, elektronski epicentar mađarske metropole najavljuje još jedno ljeto uz Sun & Soda program nakon i više nego uspješne prošlogodišnje sezone koju su predvodili Hernan Cattaneo, HOSH, Jan Blomquist te Gorje Hewek & Izhewski.

Koncept dnevnih evenata sve je popularniji u svijetu, a s time bi se i složili mađarski clubberi i organizatori koji idu u korak s najrazvijenijim gradovima u Europi pa čak i svijetu kada je u pitanju glazba. Već smo navikli na to da najveći bendovi nikako ne zaobilaze mađarsku prijestolnicu u svojim turnejama, a isto vrijedi i za elektroničku glazbu.

Klub Akvarium jedan je mnogih klubova u Budimpešti koji svakog tjedna svojim stanovnicima i mnogim turistima uljepšava život u tom prekrasnom gradu na Dunavu. Ozbiljan i odlično koordiniran program kroz godine je postao standard na koji su navikli Mađari, ali i mnogi posjetitelji iz susjednih zemalja. Tale Of Us, John Digweed, Sasha, Adriatique, Hernan Cattaneo, Markus Schulz i Fatboy Slim se godinama nalaze na line up-u rasprodanih evenata koje Akvarium organizira iz sezone u sezonu.

Jedan od takvih evenata je Sun & Soda, dnevni party koji se održava na velikoj terasi ispred ulaza u klub i koji predvode itekako primamljiva imena. Kako je i očekivano, ovogodišnji program je otišao korak dalje i sofisticiranost u line up-a se itekako osjeti. Pročitaj u nastavku što su Sun & Soda i Akvarium planirali za ovo ljeto!

  • SUBOTA, 22. LIPNJA – Sasha (Extended Set)
  • SUBOTA, 20. SRPNJA – Guy J, Henry Saiz
  • NEDJELJA, 18. KOLOVOZA – GusGus (Live)

Ulaznice za prošlogodišnji Sun & Soda program su bile rasprodane u kratkom roku te svima koji planiraju put u Budimpeštu preporučamo da što prije posjete https://akvariumklub.hu/en i osiguraj si svoj primjerak!