Browse By

Sander van Doorn, Fedde Le Grand i Avicii u Aquariusu!


Prošlog tjedna uzbudljivim najavama iz novaljskog kluba Aquarius nije bilo kraja. Naime, jedan od najpopularnih ljetnih klubova na Jadranskoj obali objavio je čak tri nova imena za nadolazeću ljetnu sezonu.
Prvo ime koje smo dočekali početkom prošlog tjedna bila je ujedino i najava Moonsplash festivala koji će se održati od 14.08. do 16.08.2011., a riječ je o nizozemskom trance DJ-u Sanderu Van Doorn-u koji trenutno drži 12. mjesto na TOP100 DJMag listi, a Aquarius će zauzeti u ponedjeljak 15.08.2011. Nekoliko dana poslije Sandera, Aquarius je objavio i još jednog DJ-a za kojeg smo nestrpljivo čekali potvrdu i za ovogodišnju sezonu na Zrću. Riječ je o još jednom niozemskom DJ-u a sve ćemo vam reći ukoliko kažemo da je najavljeni DJ vlasnik dvaju najpopularnijih i najizvođenijih klubskih house hitova, Put Your Hands Up i Let Me Think About It – riječ je naravno o jednom i jedinom Fedde Le Grandu koji će četvrtu godinu zaredom uz svoje poznate tech house ritmove uzdrmati jedan od najpopularnih plesnih podija u Hrvatskoj.
Zadnja objava koju nam je Aquarius predstavio prošlog tjedna bila je jednako toliko velika koliko i prve dvije. Riječ je o jednom od DJ-a koji je u svega dvije godine upisao svoje ime u same vrhove elektronske glazbe svojom produkcijom. Prošle godine imali smo ga priliku čuti na Feel Free Festivalu, a ove godine Aquarius će ga ugostiti za vrijeme Beat The Heat festivala u kojem su već potvrđeni Chuckie i Laidback Luke. Tim Bergeling koji djeluje pod svojim aliasovima Tim Berg odnosno Avicii zauzeti će Aquarius u srijedu 27.07.2011.
Izvor: Mashup World
Photo: Aquarius.hr