Browse By

Samuel L. Session – The Man With The Case

Švedska techno legenda, Samuel L. Session, nakon 20 godina aktivnog sudjelovanja u elektronskoj sceni, predstavlja svoj prvi album. Kombinacija izvornog techno zvuka sa modernim trendovima lajtmotiv je ovog albuma, koji je ovoga tjedna ugledao svijetlo dana u svim jačim glazbenim shopovima.
Ovaj album je odraz iskustva i kvalitete koje posjeduje odlični Samuel L. Session aka SLS, koji je u moru producenata techno glazbe zaista jedan istaknuti slučaj, ponajviše zbog svoje originalnosti i shvaćanja same biti techno glazbe. The Man With The Case možemo opisati kao modernu interpretaciju techno zvuka, inspiriranu legendarnim techno izvedbama pionira Kevin Saundersona i Derrick Maya, koji su pravi inovatori techno glazbe. U 12 izvedbi sa albuma, možemo pronaći techno zvuk upakiran na razne načine. Od nešto mekših i melodičnijih ritmova prilagođenih za Vaše uživanje u automobilu i domu, do onih uvijek neophodnih klupskih ‘razarača’.
samuel_001
Samuel L. Session je karijeru započeo u Švedskoj, kasnih osamdesetih godina, miksajući hip-hop i hibridna izdanja techno i house glazbe. Karijeru je gradio godinama, kroz mnogobrojna izdanja na etiketama poput Planet E, Soma i Intec. Također je svoj doprinos sceni dao kroz vlastite etikete – Solid Beat, Cycle i Klap Klap.
The Man With The Case je izdan na izraelskoj Be As One etiketi, kao prvo CD izdanje.
banner_baocd_001
Tracklista:
1. Time
2. Chimes
3. Tronic
4. Lucious
5. Past And Present
6. My People
7. The Soloist
8. Big Bad Drum
9. Clear As Day
10. Sections
11. Tight Stack
12. Pulse